Αξίζει: δείτε τα καλύτερα ελληνικά eshop παπουτσιών: επώνυμα και φθηνά παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία τώρα και σε μεγάλες εκπτώσεις
»  ΑΡΧΙΚΗ  »  ΑΡΘΡΑ  »  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  »  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ  »  ΟΛΑ ΜΑΖΙ ! 
»  Άνθρωπος »  Υγεία »  Ντύσιμο »  Φαγητό - Ποτό »  Επιστήμες »  Πολιτισμός »  Σπίτι
»  Φύση - Περιβάλλον »  Οχήματα »  Οικονομία »  Υπολογιστές »  Internet »  Τεχνολογία »  Διάφορα
»  Αρχική / Πολιτισμός / Που βρίσκεται η Χαμένη Ατλαντίδα;

Που βρίσκεται η Χαμένη Ατλαντίδα;

Χαμένη Ατλαντίδα
Άρεσε: σε 22 άτομα
Διαβάστηκε: 20024 φορές
Χαμένη Ατλαντίδα: αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ που βρίσκεται και τι συμβαίνει με αυτό το μυστήριο; Είναι μύθος; Δείτε εδώ όλες τις θεωρίες
Στο piperies.gr:
Γειτονικό άστρο με φιλόξενους πλανήτες
Γάτα προστάτης ενός μωρού
Ο υπέρηχος έκρυβε μια πανέμορφη έκπληξη
Ο Fuzzy Bunny ονειρεύεται
Εκτέλεση μουσικής επικών ταινιών με μπουκάλια
Γάτα ή Σκύλος
Μια γάτα, πολλά μπαλόνια και ο στατικός ηλεκτρισμός
10 συμβουλές του Σωκράτη που θα αλλάξουν τη ζωή σου
Εδώ και αιώνες η μυθική αυτή πόλη εξακολουθούσε (και εξακολουθεί) να ταλανίζει τους ιστορικούς και τους ερευνητές.

Αν και ο μύθος υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την "βυθισμένη πόλη" αναζοπυρώθηκε το 1882 όταν ο Ιγνάτιος Ντόνελυ από τη Μινεσσότα έγραψε ένα βιβλίο με θέμα την Ατλαντίδα.

Συνοπτικά ο Αμερικανός έκανε μία αναφορά στην Ατλαντίδα επικεντρώνοντας τον αναγνώστη στο εξής εύλογο ερώτημα:

Υπήρξε η Ατλαντίδα και αν ναι που βρισκόταν;


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της φιλοσοφίας, ο Πλάτωνας έκανε μία αναφορά σε μία πόλη που τιμωρήθηκε για την απληστία και την αλαζονεία από τους Θεούς.

Η αναφορά γίνεται στα έργα "Τίμαιος" και "Κριτίας". Η τιμωρία ήταν η πόλη αυτή να βυθιστεί για πάντα από το δωδεκάθεο.

Χωρίς να αναφέρουμε γεωγραφική θέση, οι μόνες πληροφορίες που γνωρίζουμε είναι πως η πόλη αυτή ήταν αρκετά πλούσια, μεγάλη όσο μία Ήπειρος, με εκπληκτική τεχνολογία και στρατό.

Η γλώσσα του λαού αυτού ήταν τα ελληνικά και καταγόταν μάλιστα από τους Έλληνες. Προσέξτε όμως, οι Άτλαντες θεωρούσαν τον εαυτό τους ανώτερο από τις ελληνικές "πόλεις-κράτη".

Πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τις θεωρίες θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κατακλυσμός και η φωτιά, αποτελούν μέσο εξαυνισμού σχεδόν σε όλη την παγκόσμια μυθολογία. Από την Κινέζικη μέχρι την Σλαβική κ.ο.κ.

Απο εκεί άλλωστε εμπνεύστηκε και ο Χριστιανισμός τον κατακλυσμό του Νώε αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Ας αρχίσει η ανάλυση των θεωριών:


1η ΘΕΩΡΙΑ:
Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η Ατλαντίδα είναι φυσικά μία αναφορά για την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, που είχε ως αποτέλεσμα την βύθιση ενός μεγάλου τμήματος του νησιού.


Συγχωρήστε με, αλλά η εξήγηση αυτή μου φαίνεται τρομερά άτοπη.

Όποιος βιαστεί να διαφωνήσει καλύτερα να σκεφτεί τα παρακάτω:

Δεν αμφιβάλλω ότι η Σαντορίνη ήταν μία από τις ακμάζουσες πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας λόγω του εμπορίου της και της γεωγραφικής της θέσης. Όμως βρε παιδιά πως γίνεται να είχε η Σαντορίνη προηγμένη τεχνολογία;

Αρχαιολογικές έρευνες δεν έχουν αποκαλύψει κάτι τέτοιο.

Επίσης, ο σκοπός της βύθισης της Ατλαντίδας ήταν η τιμωρία των ακόλαστων πλέον πολιτών της, και εδώ έρχεται το καλό:
Οι Σαντορινιοί, καθώς ήταν από τότε ατσίδες, είχαν προβλέψει την έκρηξη του Ηφαιστείου (προφανώς λόγω σεισμικών δονήσεων ή καπνών) και είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν το νησί!

Πραγματικά δεν βρέθηκε ούτε ένας νεκρός από τους αρχαιολόγους. Τι τιμωρία θα ήταν αυτή από την στιγμή που όλοι οι κάτοικοι επέζησαν;

Ακόμα, ο Πλάτωνας αναφέρει ότι η Ατλαντίδα ήταν τόσο μεγάλη όσο μία ήπειρος. Εντάξει την Σαντορίνη, ήπειρο δεν την λες...


Ας περάσουμε στον επόμενο υποψήφιο.


2η ΘΕΩΡΙΑ:
Κρήτη!


Σας φαίνεται παράξενο; Κι εμένα, αλλά μιας και το νησί της Κρήτης διεκδικεί κι αυτό τον τίτλο miss Ατλαντίδα δεν θα ήταν σωστό να το προσπεράσουμε.

Ο Μινωικός πολιτισμός που έκανε κι αυτός θραύση τότε ήταν αποδεδειγμένα ισχυρότατος τόσο λόγω του εμπορίου όσο και του τεράστιου στόλου του που αριθμούσε εκατοντάδες τριήρεις.

Αναφορές μας λένε ότι όντως τα μυαλά των Μινωιτών ήταν πάνω από το κεφάλι τους εκείνη την εποχή. Μία ηφαιστειακή έκρηξη (από το ηφαίστειο της Σαντορίνης) κατέστρεψε λόγω των βράχων που εξφενδονίστηκαν από την Σαντορίνη στην Κρήτη με αποτέλεσμα να πεθάνουν πολλοί.

Το βασικό λάθος της θεωρίας αυτής είναι ότι ένα μέρος της Κρητης καλύφθηκε από την Ηφαιστειακή σκόνη, άρα δεν βυθίστηκε (μπορεί βέβαια ένα τεράστιο κύμα λόγω του Ηφαιστείου να χτύπησε το νησί αλλά δεν γίνεται κάποια αναφορά γι’αυτό).

Εκτός αυτού μετά την καταστροφή αυτή η Μινωικός πολιτισμός δεν εξαφανιστηκε αλλά συνέχισε να υπάρχει στην Κρήτη.

Αν έχετε πειστεί με κάποια από τις δύο παραπάνω θεωρίες τότε δεν υπάρχει λόγος να διαβάσετε κι τις επόμενες!

Πάντως τώρα θα αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα πράγματα.


3η ΘΕΩΡΙΑ:
Θα μπορούσε η Ατλαντίδα να είναι η πόλη της Τροίας;


Πολύ πιθανόν! Η Τροία ήταν υπερβολικά πλούσια πόλη, με ισχυρό στρατό και καταλάμβανε μία αρκετά μεγάλη έκταση.

Το ατού της Τροίας είναι ότι η πόλη ήταν χωρισμένη σε επίπεδα. Εννούμε δηλαδή ότι υπήρχαν 7 διαφορετικά τείχη μέχρι να φτάσει κάποιος στα τελευταία που περιέβαλλαν τα Βασιλικά Ανάκτορα.

Τα ίδια ακριβώς επίπεδα υπήρχαν και στην πόλη της Ατλαντίδας. Καμία από τις δύο παραπάνω πόλεις δεν είχε αυτο το πλεονέκτημα. Όμως, το ακόμα μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι η ένδοξη πόλη των Τρώων καταστράφηκε από τους Έλληνες και όχι από κάποια φυσική καταστροφή (αν και λέγεται ο,τι ο Θεός Ποσειδώνας γκρέμισε με σεισμό τα τείχη της πόλης).


4η ΘΕΩΡΙΑ:
Υπάρχει μία δυνατή θεωρία ότι οι Ατλαντες δεν είχαν καθόλου φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες κι αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαστε ένας γλυκός και αξιαγάπητος λαός. :)


Πέρα από την πλάκα, ήρθαν από τα Δυτικά και οι δύο αυτοί λαοί πολέμησαν και το αποτέλεσμα ήταν η ήττα των Ατλάντιων.

Οι Έλληνες τους έδιωξαν προς την Αφρική κίνηση που συμμερίστηκαν και οι Αιγύπτιοι (οι οποίοι είχαν συνάψει φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες) με αποτέλεσμα οι Ατλάντιοι να εκδιωχθούν ακόμα νοτιότερα.

Στην Νότια Αφρική, η Ατλάντιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Μαύρη Ήπειρο και κατασκεύασαν πλοία με τα οποία κατευθύνθηκαν δυτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως απομεινάρια ξύλινων καραβιών με ελληνικές λέξεις πάνω έχουν εντοπιστεί στην περιοχή αυτή. Λέγεται πως οι Ατλάντιοι στη συνέχεια αποίκησαν στην Νότια Αμερική. Πέρα από το ότι οι Ατλάντιοι είχαν πλέον μία νέα Ατλαντίδα τόσο μεγάλη όσο μία Ήπειρο, έχτισαν επίσης την πόλη με επίπεδα (όπως οι Τρώες) και ανέπτυξαν μία ισχυρή οικονομία.


5η ΘΕΩΡΙΑ:
*Η θεωρία αυτή βασίζεται σε προσωπική μου άποψη* Κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι ο Πλάτωνας, επηρεασμένος από την έκρηξη και την καταστροφή που προκάλεσε το ηφαίστειο της Σαντορίνης σε δύο νησιά, έπλασε έναν μύθο τόσο αληθοφανή που καθιστούσε σε κάποιον αδύνατον να ξεχωρίσει την αλήθεια από τον μύθο.


Ο Πλάτωνας ήθελε έτσι μέσω αυτού του αλληγορικού μύθου να δείξει ότι δεν πρέπει ο άνθρωπος να ξεπερνάει τα όρια και να κυριεύεται από αλαζονεία.

Αυτό φαίνεται καθαρά και στο έργο του με τον τίτλο "Πολιτεία". Αυτά λοιπόν είναι τα κύρια που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τον μύθο της Χαμένης Ατλαντίδας!

1) Αλήθεια, εσάς ποιά είναι η γνώμη σας;

2) Συμφωνείτε με τα παραπάνω ή έχετε σκεφτεί κάποια άλλη θεωρία;

Θα χαρώ πολύ να δω την άποψη σας!


Το coolweb.gr ευχαριστεί θερμά τον Donald για τη συγγραφή αυτού του άρθρου.
Σας άρεσε;  
Newsletter:
Θα λαμβάνετε κάθε μήνα τα πιο φρέσκα του coolweb. Μπορείτε να ξεγραφτείτε όποτε επιθυμείτε.

Σχετικά άρθρα:

Γεωγλυφικά της Νάσκα: εξωγήινοι ή κάτι άλλο;

γεωγλυφικά Νάσκα
Ποιοι δημιούργησαν αυτό το τεράστιο έργο (τα περίφημα γεωγλυφικά της Νάσκα): οι εξωγήινοι; Ή συνέβει κάτι άλλο; Ας δούμε λοιπόν...

Γιατί χτίστηκε το Στόουνχετζ και από ποιόν;

Στόουνχετζ (Stonehedge)
Στόουνχετζ - Αγγλία. Τι είναι αυτό το περιβόητο μνημείο; Γιατί χτίστηκε και από ποιόν; Ας δούμε την ιστορία του και όλες τις σχετικές πληροφορίες

Πώς εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι;

εξαφάνιση δεινοσαύρων
Οι δεινόσαυροι εδώ και πολλά χρόνια, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μας άφησαν χρόνια... Αλήθεια, τι συνέβη; Πως εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι; Δείτε!

Ποια τα θαύματα του κόσμου; Μέρος 1ο

θαύματα
Ποια τα θαύματα του κόσμου; Δείτε εδώ αναφορικά σε λίστες, συγκεντρωμένα όλα τα θαυματα του κόσμου. Θαύματα αρχαιότητας, μεσαιωνικά και σύγχρονα.

Ποια τα θαύματα του κόσμου; Μέρος 2ο

θαύματα
Δείτε εδώ το 2ο μέρος των θαυμάτων του κόσμου, αναφορικά, συγκεντρωμένα σε λίστες. Θαύματα σύγχρονα, βιομηχανικά, κατασκευαστικά, κλπ

Τι είναι η μούμια;

μούμια
Ένα μυστήριο πράγμα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα... Τι είναι όμως η μούμια στην πραγματικότητα; Ας δούμε εδώ λοιπόν όλες τις πληροφορίες!
 

 

Σχολιασμός άρθρου

1
Από:  george       Δημοσιεύτηκε στις:   22 - 10 - 2011
Simfonw file mou giati prosfata eida stin tileorasi ena dokimanter sxetiko me auto pou les dil. oti ipirxe periptosh na htan h atlandida stin sandorini kai me tin ekrixei to ifestiou na bithistike kai me tis metakinisis twn plakwn tis ghs na exei bithisti kai metakinithe akoma pio pera kai na einai adinaton na brethei
 
 
2
Από:  μαρια βασιλειαδου       Δημοσιεύτηκε στις:   13 - 01 - 2012
Συγνωμη, αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο το << ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ>>.Εγω πεστευω οτι μπορει να ειναι.....................
απο θαλασσοταραχη η και αλλα πολλα που δε ξερουμε εμεις.Αλλα μπορει να ειναι και απο το << ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ>>.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!
 
 
3
Από:  Αννα Παπαδοπουλου       Δημοσιεύτηκε στις:   13 - 01 - 2012
Εχω ακουσει να λενε οτι πολυ παλια ειχε γινει εκριξη απο το ηφαιστιο της Σαντορινης.Δεν ξερουν ομως αμα ηταν την μερα που χαθηκε η Αντλαντιδα.Εγω ετσι ειχα ακουσει απο πω καποιους φιλους μου.Πιστευω να μπορεσουν να βρουν την Ατλαντιδα.Αλλα και παλι οι φιλες μου λενε οτι δεν μπορουν να φτασουν μεχρι εκει κατω γιατι δεν φτανει μεχρι πολυ κατω οι φιαλες με το οξιγωνω και πολυ εχω διαβασει οτι εχουν πεθανει απο αυτο το πραγμα που δεν μπορουν να φτασουν μεχρι κατω.
 
 
4
Από:  PANOPOYLOS DIMITRIS       Δημοσιεύτηκε στις:   20 - 02 - 2012
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΣΥΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΥΘΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ , ΕΤΣΗ Ο ΠΛΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΩΡΕΟ ΠΑΡΑΜΗΘΗ.
 
 
5
Από:  MARIAT       Δημοσιεύτηκε στις:   01 - 03 - 2012
TO AR8RO HTAN EKPLIKTIKO MBRAVO SOU !!!!
 
 
6
Από:  helen21       Δημοσιεύτηκε στις:   04 - 03 - 2012
απλα μια μικρη διόρθωση οσοι κατάγονται απο την Σαντορίνη δεν λέγονται Σαντορινιότες, λέγονται Σαντορινιοί...

ειναι λιγο ακυρη παρατήρηση μου αλλα οκ. :)
 
 
7
Από:        Δημοσιεύτηκε στις:   05 - 03 - 2012
χαχα! Καλό, διορθώθηκε :)
 
 
8
Από:  bella       Δημοσιεύτηκε στις:   16 - 04 - 2012
Αυτο με τους Τρωες με επισε αλλα διαβασα και τα υπολοιπα.Θα ηθελα να σας συγχαρω για το αρθρο σας και σας ευχομε να βρητε περισσοτερα για το συγκεκριμενο.
 
 
9
Από:  maria-eirini       Δημοσιεύτηκε στις:   17 - 04 - 2012
θα ηθελα να σας συγχαρω για το εργο σας και θα σας παρακαλεσω να βρειτε περισσοτερα και να φτιαξετε ενα σαιτ με αυτα.
 
 
10
Από:  GIANNHS       Δημοσιεύτηκε στις:   18 - 04 - 2012
ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
 
 
11
Από:  Φροσω Παυλου       Δημοσιεύτηκε στις:   04 - 05 - 2012
εγω πιστευω οτιηταν μια μεγαλη τρικιμια που καταπιε την πολη . Ομως κι απο την αλλη μπορει να τη ρουφιξε μια ρουφιχτρα .


μην πειτε τιποτα για αυτα που εγραψα.11ειμαι!!!!!!
 
 
12
Από:  Πανος       Δημοσιεύτηκε στις:   29 - 05 - 2012
Πολυ ενδιαφερον το αρθρο αν και πιστευω πως ποτε ο πλατωνας δεν θα δημιουργουσε ενα τετοιο παραμυθι @Δημητρη επειδη πιστευω σε ολα, πιστευω και αυτα που μας ειπες απλα θα ηθελα να ξερω αν ειναι αληθεια και επισης περισοτερες διευκρινησεις για αυτα που ακουσες. ευχαριστω =)
 
 
13
Από:  Καρού       Δημοσιεύτηκε στις:   14 - 08 - 2012
Λοιπόν,οι Μηνωήτες οταν κατέβηκαν οι Δωριείς-Μηκυναίοι στην Κρήτη,δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους..Αποδυναμωμένοι ( από την έκρηξη του Ηφαιστείου) παρέδωσαν πολύ εύκολα το νησί στα ελληνικά φύλλα.Έχοντας όμως την τεχνογνωσία των πλοίων κατάφεραν να μεταναστεύσουν νοτιοδυιτικά της Αφρικης και αργότερα στην Αργεντινή, εκσού και η ομοιότητά μας με τους Αργεντινους (οχι στο ποδοσφαιρο). Μην έχοντας οι Μηνωίτες το 12θεο, οι Έλληνες μίλησαν για τιμωρία.και τα πλούτη και ο πολιτισμοός που αναφέρει ο Πλούταρχος συνάπτουν με αυτά των Μηνωιτών... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ
 
 
14
Από:  hkty98       Δημοσιεύτηκε στις:   08 - 03 - 2013
εγω πιστευω οτι ανοιξε η γη και την καταπιε


 
 
Παράκληση
Να γράφετε με Ελληνικά και όχι με greeklish.
Σχόλια με greeklish, ορθογραφικά λάθη ή κεφαλαία, πιθανόν να διαγράφονται.
Όμορφα και πολιτισμένα, ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Όνομα:
Σχόλιο:
  Αντι-spam:
Γράψτε: (κεφαλαία-μικρά ίδια)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ
Kατηγορία/ες: Πολιτισμός
Tags: Χαμένη Ατλαντίδα, μύθοι, αρχαιότητα, μυστήριο
ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...
Βαμπιρ και Βρυκόλακες: Η αλήθεια πισω από τον φοβο!
βαμπιρ και βρυκόλακες
Βαμπίρ, βρυκόλακες - dracula και αίμα: τι συμβαίνει με αυτά; Τι είναι μύθος, τι πραγματικότητα και πως ξεκίνησε η όλη ιστορία; Ας δούμε...
Τι είναι το μάτιασμα - βασκανία;
τι είναι μάτιασμα
Τι είναι το μάτιασμα λοιπόν -το μάτι που λέμε ή αλλιώς η βασκανία; Γιατί και πως συμβαίνει; Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να το αποφύγουμε; Δείτε λοιπόν!
Γιατί λέμε χτύπα ξύλο και χτυπάμε;
ξύλο
Το κάνουμε πολλοί από εμάς. Όταν αναφέρετε για κάποιον που ζει, κάτι για πχ θάνατο, λέμε "χτυπα ξύλο" και το χτυπάμε, γιατί όμως;
Γεωγλυφικά της Νάσκα: εξωγήινοι ή κάτι άλλο;
γεωγλυφικά Νάσκα
Ποιοι δημιούργησαν αυτό το τεράστιο έργο (τα περίφημα γεωγλυφικά της Νάσκα): οι εξωγήινοι; Ή συνέβει κάτι άλλο; Ας δούμε λοιπόν...
Μάτιασμα και πολιτισμός
μάτιασμα - βασκανία
Το μάτιασμα -το μάτι που λέμε, ή αλλιώς η βασκανία από πότε υπάρχει; Τί πίστευε κατά καιρούς ο κόσμος για αυτή την αρνητική ενέργεια; Ας δούμε!!
Τρίτη, Παρασκευή & 13: γρουσουζιά και ατυχία, γιατί όμως;
13 γρουσουζιά ατυχία
Τρίτη - Παρασκευή και 13: ένα απλό νούμερο, δύο τυπικές ημέρες. Γιατί όμως ο συνδυασμός τους είναι τόσο ιδιαίτερος & συνδεδεμένος με γρουσουζιά και ατυχία;
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!
Tα πιο φρέσκα του coolweb... απευθείας στο email σας!
Σημείωση: μπορείτε να ξεγραφτείτε όποτε επιθυμείτε.
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Λίστα δωρεάν online εργαλείων
Λίστα online ραδιοφώνων και TV
Ονειροκρίτης online, τα καλύτερα
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...
Τι είναι - απαντήσεις Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.
ελληνικά e-shops Το online-shopping.gr περιέχει τα καλύτερα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα συγκεντρωμένα & κατηγοριοποιημένα σε ένα site.
παπούτσια
Τα καλύτερα άρθρα σήμερα και από πάντα
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΕΡΙ COOLWEB.GR
Χρήσιμες πληροφορίες
Τα Hot του Internet
Ελληνικές Ιστοσελίδες
AndroidHellas
Ξέφωτο
Thep.gr - The e-planet
Τα νέα μας!
Τι είναι;
Καινούριο site, γιατί;
Η ιστορία του coolweb.gr
Γράψτε για το coolweb.gr!
XML χάρτης ιστοσελίδας
Επικοινωνία
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
      http://coolweb.gr   Copyright © 2006-   All rights reserved.
ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΘΡΟ   |   ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΤΥΧΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ       Αυτή τη στιγμή βρίσκονται παρεούλα μαζί σας:  επισκέπτες πάνω κάτω