coolweb


Πως θα βρω ταίρι, αγόρι -κοπέλα για σχέση;

ταίρι

Διαβάστηκε: 190.296 φορές
Θέλετε να κάνετε κι εσείς μια σχέση; Θέλετε να βρείτε το ταίρι σας και δεν μπορείτε; Πως θα καταφέρετε να ρίξετε ένα αγόρι - κοπέλα; Δείτε!
Για να μπορέσετε να βρείτε ταίρι (αγόρι - κοπέλα) και να κάνετε σχέση, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πραγματάκια, τα οποία πολλές φορές θεωρούνται αυτονόητα, όμως στην πράξη δεν είναι.

πως να κάνω σχέση
Ας μπούμε λοιπόν απευθείας στο ψητό!

Γίνετε πιο κοινωνικός/η !

κοινωνικόςΒγείτε, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε, ξαναβγείτε, γίνετε κοινωνικός/η (εντάξει, μην γίνετε και όπως τη φωτογραφία δίπλα...)
Είναι πολύ βασικό, μιας και για να βρούμε το ταίρι μας και να κάνουμε σχέση, θα πρέπει να βγούμε εκεί έξω, να το αναζητήσουμε, να το εντοπίσουμε και να το κυνηγήσουμε.

Μπορεί να βρούμε το μελλοντικό μας αγόρι -κορίτσι, είτε μέσα από παρέες, είτε από μια βραδιά που βγήκαμε για το ποτάκι μας.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως δεν θα το βρούμε αν καθόμαστε σπίτι μας!

Γι' αυτό μην κάθεστε αδρανείς. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μόνο για ποτά και καφέδες, μπορείτε να πάτε χορό, γυμναστήριο, συναυλίες, να γνωρίσετε κόσμο στη δουλειά σας, κλπ κλπ!

Προσέχετε την εμφάνισή σας !

εμφάνισηΗ εμφάνιση μετράει κυρίως στην αρχή.
Ας δούμε πιο συγκεκριμένα.

1) Μήπως έχετε κάποια περιττά κιλά;
Καιρός να κάνετε ένα βήμα μπροστά! Χάστε μερικά κιλά να δείξει καλύτερο το σώμα σας.

2) Έχετε "ατσούμπαλο" σώμα ή κρεμασμένα "κρέατα";
Καιρός για γυμναστήριο! Χτίστε, για να απολαύσετε στη συνέχεια!

3) Έχετε πχ αραιά μαλλιά και σας ρίχνει (για τους άντρες);
Κανένα πρόβλημα! Δεν είναι κακό. Μπορείτε να τα ξυρίσετε να δείξουν καλύτερα. Προσέξτε κι άλλα πράγματα στον εαυτό σας να τα βελτιώσετε και μην σας ρίχνει, μπορείτε να γίνετε πολύ καλύτερος από άλλους με πολλά μαλλιά!

4) Έχετε μήπως παραμελημένο τον εαυτό σας;
Μέγα λάθος! Να είστε καθαροί, περιποιημένοι, να πλένετε τακτικά τα δόντια σας, να είστε όμορφα ντυμένοι, κλπ. Μην το αγνοείτε αυτό ούτε και στη φάση που βρίσκεστε μόνος.
Αυτό γιατί είναι θέμα συνήθειας: απλά αλλάξτε συνήθειες και να συνηθίσετε να τις ακολουθείτε πάντα.

5) Φοράτε γυαλιά και αισθάνεστε άσχημα;
Λάθος! Αισθάνεστε άσχημα γιατί ίσως κάνατε λάθος επιλογή. Αλλάξτε τα. Υπάρχουν γυαλιά που μπορεί να σας κάνουν σέξυ. Επίσης, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε και τους φακούς επαφής...

6) Φοράτε σιδεράκια και αισθάνεστε άσχημα;
Τα σιδεράκια είναι προσωρινά. Θα περάσει ο καιρός και θα τα βγάλετε. Οπότε η λύση; Μέχρι να τα βγάλετε(και μετά βέβαια), αναδείξτε... τα κάλλη του σώματός σας, ή του χαρακτήρα σας, μετράει πολύ!

Τολμήστε!

αγόρι κοπέλαΤο σίγουρο είναι ότι αν δεν τολμήστε, ποτέ δεν πρόκειται να βρείτε αγόρι / κοπέλα.
Δεν χρειάζεται να διστάζετε για τίποτα, απλά σκεφτείτε:

1) αν δεν πάτε να μιλήσετε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Επίσης, γιατί να μην τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα;

2) σκεφτήκατε πως ο "στόχος", μπορεί να περιμένει κι αυτός μια κίνηση από εσάς;

3) τι θα γίνει αν πάει στραβά το πράγμα; Απλά, τίποτα! Ίσα ίσα, μία ακόμα εμπειρία για εσάς!

4) ακόμα και "άκυρο" να φάτε, να ξέρετε πως η κίνησή σας αυτή, παινεύει τον άλλον και το νιώθει μέσα του... οπότε, δεν κάνατε κάτι κακό!

Έτσι, τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και τολμήστε να κάνετε κινήσεις ώστε να προχωρήσετε!

Αν είστε αρκετά δειλός/η, που δεν είναι κατακριτέο αλλά φυσιολογικό, δουλέψτε την αυτοπεποίθησή σας λιγάκι...

Συμπεριφερθείτε σωστά και φυσιολογικά !

συμπεριφορά στη σχέσηΔεν πρέπει να είστε ούτε πολύ μαλακοί, ούτε υπερβολικά σκληροί. Μία φυσιολογική συμπεριφορά με λίγο μετρημένες κινήσεις, αρκεί. Να είστε λίγο ρομαντικός/η εκεί που χρειάζεται αλλά μην το παρακάνετε. Απλά καλό είναι να διαβάζετε τον άλλον και να κάνετε κατάλληλες κινήσεις (όχι φοβερά πράγματα), τις κατάλληλες στιγμές.

Όπου χρειαστεί, δείξτε τον ανδρισμό σας (ή για τις γυναίκες, βγάλτε θηλυκότητα), να νιώθει το υποψήφιο ταίρι σας ότι έχει δίπλα του έναν πραγματικό άνδρα -πραγματική γυναίκα.

Επίσης, σκεφτείτε ότι έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο σαν εσάς, ίσως και χειρότερο από εσάς! Δεν χρειάζεται πανικός, χαλαρά και όπως πάει... και ας μην καταλήξει σε σχέση, δεν πειράζει, πάμε γι' άλλα!

Όπως αντίστοιχα, μπορεί να μην τραβάει το πράγμα. Σκεφτήκατε ότι μπορεί να μην τραβάει, όχι επειδή εσείς δεν το πάτε καλά, αλλά επειδή ο "στόχος" μας είναι ξενέρωτος και είναι πολύ λίγος για εμάς;
Φανταστείτε μέσα στη σχέση πως θα είναι...


Τέλος, στην συμπεριφορά σας να σκεφτείτε το εξής απλό:

αν δεν είστε σίγουρος/η πως θα πάρει μια σας κουβέντα το υποψήφιο ταίρι σας(θετικά, αρνητικά, αν θα θυμώσει, αν θα γελάσει, κλπ), φανταστείτε να σας την έλεγε αυτός/η. Πως θα αντιδρούσατε;

Με αυτό το τρικ μπορείτε να κρίνετε αν θα πρέπει να την πείτε ή όχι.
Αν αντιδράσει με τρόπο που δεν σας άρεσε, τότε ίσως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για σχέση μαζί σας...


πως να ρίξω αγόρι - κοπέλαΓενικά, προσπαθήστε να κάνετε ότι μπορείτε για να ρίξετε ένα αγόρι - μια κοπέλα που σας ενδιαφέρει. Πολλές φορές νομίζουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε, όμως στην πραγματικότητα, κάναμε πολύ λίγα.

Παραφουσκώσαμε στον εγκέφαλό μας κάποιες πολύ μικρές κινήσεις που κάναμε για τον άλλον, που δεν βρήκαν ανταπόκριση, και νομίζουμε ότι κατεβάσαμε τον ουρανό με τα άστρα.

Για να βρείτε ένα αγόρι - κοπέλα και να κάνετε σχέση, θέλει δουλειά, αλλά δεν θέλει φοβερά και τρομερά πράγματα. Συνήθως θέλει τα αυτονόητα, αλλά πολλές φορές δεν ξέρουμε ποια είναι αυτά.

Πολύ απλά... δώστε πόνο!! :p

Καλή επιτυχία! :)

Διαβάστε στη συνέχεια Πως να μην ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα


Σχετικά άρθρα

Πως να κερδίσω ξανά τον πρώην μου
κερδίσω τον πρώην
Χωρίσατε και θέλετε να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας; Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα, μην τρελένεστε, δείτε εδώ τι θα μπορούσατε να κάνετε!
Πως να τον κάνω να με ερωτευτεί
ερωτευμένο κορίτσι
Είναι σίγουρα κάτι το οποίο απασχολεί ή απασχόλησε πολλές από εμάς σε κάποια φάση της ζωής μας, χωρίς επιτυχία πολλές φορές. Ας δούμε όμως!
Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;
χωρισμός
Χωρίσατε με το αγόρι - κορίτσι σας; Δεν ξέρετε πως να χειριστείτε το χωρισμό σας και βρίσκεστε σε μια γενική σύγχυση; Δείτε τι να κάνετε!
Άγχος για του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε πως να τον γιορτάσετε!
Αγιος Βαλεντίνος
Έχετε άγχος για το πως να γιορτάσετε τη γιορτή των ερωτευμένων -του Αγίου Βαλεντίνου, με το έταιρον ήμισυ; Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο, δείτε!
Άγιος Βαλεντίνος: δώρα και έξυπνες ιδέες!
Άγιος Βαλεντίνος Δώρα
Πλησιάζει και φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και στύβετε πάλι το μυαλό σας να δείτε τι δώρο θα κάνετε στον Βαλεντίνο σας; Για δείτε!

Σχόλια

μαρια ▾
  (στις 16-12-2011)
εγω θελω βοηθεια.μαρεσει ενα αγορι απο την αλλη ταξη και δεν μιλαμε.επειδη ειμαι λιγακι αγοροκοριτσο κανω και καλλα οτι χτυπω τα αγορια για πλακα ενα παιδι που ειναι χοντρο και κοντο απο την ταξη μου του πουλαω μαγκιες οσπου μετα απο 2 λεπτα ερχεται αυτος που μαρεσε και κανει και αυτος οτι τον βριζει κλπ.τη σημαινει?επισης ειναι λιγο κοντουλης αυτος πυ μαρεσει.τη σημαινει και τη πρεπει να κανω???βοηθειαααα!
μαρια ▾
  (στις 16-12-2011)
επισης ειμαι παραπολυ ντροπαλη να του το πω οτι τον θελω.δεν μιλαμε με αυτον μονο με κοιταζει.ντρεπομαι παραπολυ!!!!πειτε γρηγορα ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ????????ΗΕLP!!!!!!!!!!!
λιλυ ▾
  (στις 06-04-2012)
το ίδιο πρόβλημα έχουμε μαράκι!! βοηθείστε μας παιδια ειναι πολυ δυσκολο! :(
giorgos ▾
  (στις 06-04-2012)
den 3ero ti na kanete emas mas aresun oi cool typoi koritsion kai oxi oi pswnares!
σμαρώ ▾
  (στις 15-04-2012)
συμφωνώ με τον γιώργο... να είστε πιο χαλαρές και όχι τόσο τσαμπουκάδες όσο λέτε... κι εγώ έτσι ήμουν και αυτός που ήθελα με πρόσεξε όταν άλλαξα λίγο... αυτό επίσης πάει να πει ότι ωριμάζετε σιγά σιγά και αφήνετε πίσω το δημοτικό... και αυτός που σας αρέσει δε θα είναι ο μόνος που θα προσέξει την αλλαγή σας...!!
Mpamphs ▾
  (στις 02-05-2012)
Pote mhn varate ta agoria kai mhn kolate magkies ... be cool !! ;)
George ▾
  (στις 04-06-2012)
Βοηθειαααααα μου αρέσει ενα κριτσι που είμαστε κολλητοί. Ντρέπομαι να της το πω. Τι να κάνω πλιζζζζζζζζ χελππππ μιιιιι. Βοήθεια πλιζζζζζζζ
George ▾
  (στις 04-06-2012)
Επίσης κάνουμε παρέα αλλά μόνο όταν σχολαμε. ειναι πολύ όμορφη και θέλω να τα φτιάξω μαζί της. Μιλάμε πολύ αλλά το πρόβλημα ειναι ότι ντρέπομαι να της το πω. Φχαριστω που με βοηθήσετε με όσα γράψτε παραπάνω. Καλή τύχη παιδιά αποκτήσετε γκομενα/αγόρι που ναός αγαπήσει πολύ. Θα προσπαθήσω να της το πω!
  (στις 05-06-2012)
Παιδιά, δυστυχώς δεν μπορούμε να παρέχουμε βοήθεια σε τέτοια θέματα...

Απλά Γιώργο, be cool και κάνε ότι νομίζεις καλύτερο.

Το σίγουρο είναι πως αν δεν κάνεις τίποτα, δεν θα γίνει τίποτα.
Από την άλλη βέβαια, μπορεί να τελειώσει άδοξα, ή μπορεί να προχωρήσει καλά.

Είναι καθαρά εσύ τι είσαι διατεθειμένος να υποστείς.

Καλή επιτυχία!
graviotis ▾
  (στις 24-08-2012)
george akou be cool pou lei ki i admin lege tis astia gia autin aspoume
Eisai kourasmeni; oxi.8a eprepe giati oli mera strifogirnages sto mialo mou i
a wste esi ise pou prokalis thn auxisi ths 8ermokrasias
Sasha ▾
  (στις 03-12-2012)
Egw lew prwta na ginete filoi Kai meta at alla ....Dil NA ton kanete NA kanei autos tin prwti kinisi Haiti an Mathei APo alloys oti ton goustareis tote tha se apofeygei Kai tha stamatisei NA soy milaei
FATSOULA ▾
  (στις 28-04-2013)
εγω εχω ενα μικρο προβληματακι με ενα αγορι.Βασικα πριν κατι μηνες μου τα ζητησε αλλα δεν δεχτηκα γιιατι δεν ημουνα ακομα ετοιμη και ουτε ενιωθα κατι ιδιαιτερο.Αλλα τωρα τελευταια τον εχω ερωτευτει εγω και ουτε αυτος λεει να με ξεπερασει ακομα.Τωρα εδω τι γινετε;; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
  (στις 28-04-2013)
Ωραία, αφού τώρα είσαι έτοιμη και ”ψημένη”, απλά δείξτου το και άστον να ”παίξει μπάλα” :)

Αλλά δείξτου το με τρόπο ώστε να το ”πιάσει”, μην περιμένεις να ξανακάνει κίνηση από μόνος του γιατί χλωμό το κόβω.

Και θα πάνε όλα καλά, θα δεις!
FATSOULA ▾
  (στις 29-04-2013)
το ελπιζω!
  (στις 29-04-2013)
good luck ;)
sia ▾
  (στις 17-06-2013)
πολυ ωραιο και χρησιμο αρθρο ελπιζω να με βοηθησει γιατι πραγματικα το χρειαζομαι...εγω ομως εχω το εξης προβλημα : τα αγορια μου την πεφτουν κανονικα αλλα κανενα δεν μου ζητα να τα φτιαξουμε...μηπως ειναι επειδη φοραω γυαλια ? αλλα ειναι πολυ ωραια και τα σιδερακια τα βγαλα περυσι...τι κανω λαθος πλζζ βοηθηστε με !!!
demi ▾
  (στις 08-07-2013)
mou aresei ena agori kai aresei kai sti fili mou ti na kano
ειρηνη ▾
  (στις 29-08-2013)
λοιπον παιδια......εγω το σεπτεμβριο θα παω 1 γυμνασιου και μου αρεσει ενα αγορι που θα παμε μαζι στο γυμνασιο μενουμε στην ιδια γητονια και καμια φορα οταν βγενω βολτα με τις φιλες μου μιλαμε και καμια φορα αμα βγενουμε βολτα ολοι μαζι κατεβενουμε μαζι αλλα ντρεπομαι να του το πω αν και κανουμε πολυ παρεα!!!βοηθεια πλιζ τι να κανω?
kaliopi ▾
  (στις 11-09-2013)
einai poli diskolo na kerdiseis kapoion
George ▾
  (στις 07-10-2013)
pws tha plisiasw mia kopela agnwsti se club i se kafe na tis milisw?? Diladi ti na pw?
ΧΡΙΣΤΟΣ ▾
  (στις 17-10-2013)
ΔΕΣΜΟ
alex ▾
  (στις 25-01-2014)
Mou aresei ena koritsi pou einai famous.
ths aresoun ta agwria pou einai psonia kai dimofilhs.
eimaste filoi paw na ths milisw ths lew
2 pragmata kai meta den 3erw pos na shnexhsw.
koritsia mpwrite na mou prothnete kati gia
na paw konta ths na thn plhsiasw?
Κυριακος ▾
  (στις 27-02-2014)
Παιδια βοηθεια. Μου αρεσει μια κοπελα απο αλλη ταξη
ειναι πολυ ομορφη... οταν προσπαθω να την πλησιασω ομως μιλαει πολυ με αλλα αγορια συμμαθητες της και πολυ πιο κουλ απο μενα

Τι να κανω;
Ωστοσο δυστυχως ειμαι πολυ ντροπαλος .
Donald ▾
  (στις 28-02-2014)
Πάρε το τηλέφωνο της, ξεκίνα να μιλάς σε συχνή βάση μαζί της και μετά γραψε την!
κρισελντα ▾
  (στις 21-07-2014)
εγω εχω ενα αγορι στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω αν με θελει γιατι καθε βραδυ τον σκεφτομαι και δεν μου βγενει σε καλο αλλα δεν θα το δο τι να κανω γιαυτο πες στε μου γιατι ειμαι χαλια πλιγομαινη αλλα και ερωτευμενει δεν μπορο να κανω τπτ γιαυτο το θεμα και καθε ωρα και λεπτο και τιν δεινι να τον σκευτομαι αλλα τον αγαπαω πεσ στε μου τι να κανω μονο αυτο
  (στις 22-07-2014)
Μάθε αν σε θέλει και αυτός, αν όχι, προσπάθησε να τον κάνεις να σε ”κοιτάξει”
icamos ▾
  (στις 25-07-2014)
..συμβουλή προς ολους και όλες..
..μάθετε ορθογραφία και διαβάστε τα μαθήματά σας.. και πάνω από όλα ζήστε την ηλικία σας και αφήστε τα ερωτόλογα και τις σχέσεις για μετά..
dk ▾
  (στις 08-09-2014)
Πολυ σωστη η παρατηρηση σου icamos..αλλα ομως τα φλερτ (οχι οι χαζοσχεσουλες) ειναι το αλατοπιπερο σ’αυτες τις ηλικιες και στην εφηβεια γενικα. Και πιστευω πως μια ”σοβαρη ” σχεση γινεται συνηθως απο 15-16 και πανω...οι αλλες ειναι σαν παιχνιδακια ..δεν αμφισβητω ομως πως καποιος μικροτερος απο τα 15 δεν μπορει να εχει δυνατα αοσθηματα αγαπης για καποιον! (Κατι ακομα σχετικο...αγαπηστε οχι μονο αυτους που σας αρεσουν αλλα και ολους τους γυρω σας γιατι το να αγαπας πολλους ανθρωπους καιεννοειτε να τους δειχνεις την αγαπη σου δειχνει ανωτερωτητα και καλοσυνη και τοτε θα σας αγαπησουν και αυτοι που θελετε σιγουρα!) <3 :)
Η Ερωτευμενη ▾
  (στις 28-09-2014)
Λοιπον μου αρεσει τρελα ενα αγορι απο την 3η γυμνασιου.Κανει παρεα με μια φιλη μου οποτε εχω την ευκαιρια να τον βλεπω αλλα ντρεπομαι να του μιλησω!!Μια φορα του μιλησα και μετα ενοιωθα λες και σκοτωσα ανθρωπο,οταν του μιλησα με κοιταξε βαθια στα ματια και τωρα εχω κολλησει μαζι του!!Εχω ζητησει απο αυτην την φιλη μου να μου κανει κονε μαζι του αλλα φοβαμαι μην εχει κοπελα και μην φαω ακυρο!!Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με, θελω παρα πολυ να του πω τι νιωθω για αυτον απλα δεν ξερω πως!
  (στις 28-09-2014)
Ωραία:
1) πες τη φίλη σου να τον ψαρέψει αν έχει κοπέλα,
2) αν δεν έχει τότε την λες να κανονίσει να βγείτε όλοι μαζί,
3) γνώρισέ τον καλύτερα, μπορεί να είναι μάπας,
4) μην πας βουρ στο ψητό και του πεις τι νιώθεις, θα 'ρθεί και η ώρα του, απλά γνώρισέ τον και μετά, όλα στην ώρα τους

good luck ;)
Μιχάλης ▾
  (στις 11-10-2014)
Kaliopi κανεις μεγαλο λάθος γλυκεια μ
Αγγελική ▾
  (στις 11-01-2015)
θελω σχεση
Αγγελική ▾
  (στις 11-01-2015)
Ξεχασα να πω δε περπαταω απο ατυχημα
ΕΛΕΝΑ ▾
  (στις 13-01-2015)
Αγγελικούλα μην σκας άδικα, όλα έχουν την ώρα τους! Εγώ που περπατάω δεν έχω κάνει ακόμα σχέση γιατί νιώθω πως δεν δένομαι εύκολα με ανθρώπους. Ωστόσο ξέρω πως μια μέρα θα βρω αυτό που ψάχνω... εσύ σκέψου πως είσαι πολύ πιο τυχερή από εμένα γιατί όταν σε προσέξει κάποιος θα το κάνει για την προσωπικότητα σου και όχι για το αν μπορείς να πας μαζί του για τζόκινγκ! Και πάνω απ’ όλα θα είναι ακομπλεξάριστος;)
ερωτοχτηπημενος ▾
  (στις 26-05-2015)
εχω ερωτευτει ενα κοριτσι με το οποιο βλεπομαστε 3 φορες την εβδομαδα,μιλαμε πολυ συχνα μεσω κινητού,με εχει πει ομορφο και ποιο καλο απο τα αγορια που εχει γνωρισει,τι σημαινει αυτο?επισης της λεω διαφορα αλλα ερωτικα με αλλα κοριτσια για να ζηλεψει,ειναι σωστο αυτο?I NEED YOUR HELPPPPPPLL
Φλόρα ▾
  (στις 27-05-2015)
Το βρήκα το ταίρι μου έχω κάνει το πρώτο βήμα όμως δεν ξέρω άμα με θέλει τι να κάνω.
cris m ▾
  (στις 04-06-2015)
ego stin deytera gumnasiou gnorisa ena koritsi mesa apo to fb kai meilousame.eimastan fili gia para poly kairo den tin eixa dei pote apo konta kai oute akoma den tin exo dei kai meres me tis meres tin agapisa pragmatika
prospa8isa na tin sinantiso poles fores alla den ta katafera.telos panton otan tin eipa oti pe8eno gia ekeinh ekini den me eipe oti den tis areso oyte den se 8elo apla me eipe oti 8elei allon
pite moy ti na kano 8a pe8ano ama tin xaso sas parakalo pite moy ti na kano vazo stoixima oti 8a tin kerdiso alla den xero ton tropo
peite moy an mporeite pliz
Ερωτοχτηπημενος ▾
  (στις 09-06-2015)
Κρις μ αν την σεβεσαι πραγματικα τοτε αστην να παει με τον αλλον.
Βαγγελης ▾
  (στις 17-06-2015)
Είμαι 11 χρωνον και έχω εροτευτει πολύ ένα κορίτσι από την άλλη τάξη παλιά δεν μηλαγαμε συχνά αλλά Τορά το τελευτεο 4μηνο θέλω να της το πω νιώθω ότι είμαι ετημος και εκεί που παω να της το πω ντρέπομαι και της λέω αλλά της λέω μερικές φορές ότι έχει ωραια μάτια και μου λέει και εκεί κάτι παρόμοιο θέλω βοήθεια την θέλω τρέλα
Βαγγελης ▾
  (στις 17-06-2015)
HELP ME την θέλω Τορά μου λέει να τα φτιαξουμε γρήγορα βοήθεια τη να της πω
Βαγγελης ▾
  (στις 18-06-2015)
Τελικά της είπα ναι αλλά μετά μου ειπαι να βγούμε αύριο θα βγούμε και δεν ξέρω τη να της πω είμαι λίγο μήκρος Help meeeeeeeeeeeeee
χαρα ▾
  (στις 21-06-2015)
Εμενα μου αρεσει ενα αγορι 2 χρονια.Αυτος ομως δεν μου δινει σημασια.Τι να κανω;Επισης δεν εχω ξανακανει σχεση με κανεναν και νομιζω οτι εχω αργυσει πολυ!
Αγγελος ▾
  (στις 24-06-2015)
Καμια ελευθερη που να θελει σοβαρη σχεση αλλα ντρεπεται/ειναι εσωστρεφης οποτε να γνωριστουμε αποδω;;;
νικολετα ▾
  (στις 15-07-2015)
Εγω εχω εχω ενα προβλιμα με καποιον κια τον γνωρισα στην καφετερια και ειναι πολυ ομορφος τι να κανω για να με γουσταρι βοηθιστεμα
κωστας ▾
  (στις 25-07-2015)
ρε που φθασαμε ρε να παιρνουμε συμβουλες πως θα πιασουμε γκομενα ποσο χαμηλα θα πεσουμε
κωστας ▾
  (στις 25-07-2015)
ξεχασατε κατι βασικο αμα δεν εχεις δουλεια δεν κανεις τιποτα καταρχας γνωριζεις μια κοπελα αμα δεν δουλευεις καπου να βγαλεις κατι πως θα την κερασει? με τι? αμα δεν δουλευεις καπου σκεφτειτε τι πρεπει να κανετε πρωτα διασφαλιστε ενα καλο μεροκαματο
Ιωαννα ▾
  (στις 16-08-2015)
Παιδια μου αρεσει ενα αγορι απο την ταξη μου και ντρεπομαι πολυ να του το πω κανει κινήσεις δηλαδη μου λεει οτι εχω ωραιες φωτο, μια φορα ειχα κανει ενα τεστ με την κολλητη μου του ειχαμε γραψει και οι δυο γεια και απαντησε σε εμενα μονο και μιλαμε πολυ γλυκα θελω να του τα ζητήσω αλλα δεν μπορω γιατι ειμαι πολυ ντροπαλή τι να κανω βοηθήστε με
Αννα ▾
  (στις 19-08-2015)
Δηλαδη απο οτι καταλαβα απο το κειμενο και τα σχολια ειναι να προσεχουμε τον εαυτο μας , να μην το παιζουμε καποιες.. να μην ειμαστε ψωναρες ουτε να ριχνουμε αμεσως τσαμπουκαδες :p
  (στις 20-08-2015)
Κάπως έτσι Άννα! ;)
Σακης ▾
  (στις 04-10-2015)
Ακουστε παιδια εγω δεν εχω κοπελα,πως να το χειριστω πείτε μου?
  (στις 05-10-2015)
Τι θες να χειριστείς;
Αννα ▾
  (στις 25-12-2015)
δεν εχω αγορι ειμαι σε καταθλιψει τοσο μεγαλη που το διαβασα!!!!!!
Αννα ▾
  (στις 25-12-2015)
μου αρεσει ενας απο την ταξη μου και νομιζω οτι του αρεσω και εγω αλλα επειδη ειναι η τελαιυτεα μου χρονια στο δημοτικο και αποκλειεται να παμε στο ιδιο γυμνασιο πιστευω οτι θα μου το πει, αμα ομως ΔΕΝ το κανει να του το πω εγω ή να περιμενω μια κινηση;ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!!!!!
  (στις 25-12-2015)
Πες του το εσύ αν δεν κάνει κίνηση αυτός :)
alex ▾
  (στις 28-12-2015)
αγαπαω μια αλα δεν ξερω αν αυτη με αγαπαι τι πρεπει
να κανω
Lucy ▾
  (στις 31-12-2015)
Εμενα μου αρεσει ενα αγορι που ειναι 2 χρονια μεγαλητερος αλλα καταταλα τον λατρευω.Αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να εχετε εναν καλο ή μια καλη φιλη που να την εμπισευεστε και να της πειτε ”Πειγενε πες του/της οτι τον/την αγαπω και οτι θελω να τα φτιαξουμε”ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗ/ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ/ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΞΕΤΕ”Ειχα πολλα αγορια τωρα ομως βαρεθικα πλεον δεν τους αναγνοριζω.ΑΓΟΡΙΑ(ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕΞΙΓΙΣΗ) ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ”ΧΟΡΙΖΟΥΜΕ”????
Lucy ▾
  (στις 31-12-2015)
Αννα κανε μια προσπαθια.Μου πειρε 1 μηνα να του το πω ”σ’αγαπω”ελα μην κανεις το ειδιο λαθος πεστουτο τωρα.Υστερογραφο:Καλη Χρονια
ana ▾
  (στις 04-01-2016)
Παιδιά είμαι 12ετων πάω πρωτη γυμνασίου και έχω ερωτεύτη ενα αγόρι αλλά μια μου αρέσει μια όχι και δεν μου δεινή και τόσο σημασία δεν ξέρω αν με αγαπά τώρα αυτον τον καιρώ των γουσταρω θέλω να τα φταξω μαζί του αλλά δεν μπορω να του το πω άσε που στην τάξη έχω κάτι ψώνια που μου την σπάνε πολυ
Πείτε μου σας παρακαλώ σύντομα την γνώμη σας
Γιαννης ▾
  (στις 14-01-2016)
Η γνωμη μας ειναι να μαθεις ορθογραφια και να αφησεις τους ερωτες για μετα θα χεις τις ευκαιριες σου μη σκας
Μελινα ▾
  (στις 20-02-2016)
Τι να κανω για να μου δώσει σημασια????
Γιάννης ▾
  (στις 18-03-2016)
Αράξτε όλοι και όλες. Απλά μιλήστε. Πόσο δύσκολο να είναι; Μην κολλάτε!!!
Κάποιος ▾
  (στις 11-07-2016)
Ο αδερφός μου έχει κοριτσι και εγω δεν έχω νιώθω άβολα.Θελω πολύ να βρω κάποια άλλα δε θέλω να βιαστώ.Θελω να βρω το σωστό κοριτσι. Βοηθεια;;;
  (στις 12-07-2016)
Αποφάσισε:
ή βρες,
ή μη βιάζεσαι και νιώθε άβολα (?).

Γιατί νιώθεις άβολα; Νομίζω δεν υπάρχει λόγος.

Το σωστό κορίτσι ίσως το βρεις μετά από πολλά ”λάθος” κορίτσια, κατά βάθος δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό, οπότε όρμα :)
Ελπιδα ▾
  (στις 10-08-2016)
Μ’ αρέσει ενα αγόρι απο το μπασκετ που πάω που με κοιτάει συνέχεια .Ξέρει οτι μ αρέσει .Μου τα ζήτησε δυο φυρες ο κολλητός του και του είπα οχι.Το πρόβλημα είναι οτι είναι ενα χρονο μικρότερος μου και λίγο πιο κοντός μου.Είμαι ερωτευμένη μαζί του εδώ και10 μηνες.Μπορείτε να με βοηθησετε;
GIANNIS ▾
  (στις 10-08-2016)
Εμένα ένα κορίτσι που μου αρέσει μου τα είχε ζητήσει αλλά εγώ ντραπηκα και της είπα όχι και τώρα ένα άλλο αγόρι της την πεφτει και νευριάζω και δεν ξέρω τι να κάνω και ακόμη ντρέπομαι αν και ξέρω ότι με συμπαθεί λίγο ακόμα. Τι να κανω;;; βοήθεια! !!
Vag ▾
  (στις 14-10-2016)
Κακώς Γιάννη!
Σου τα ζήτησε και σου άρεσε αλλά αρνήθηκες λόγω ντροπής!
Ως ένα σημείο το καταλαβαίνω αλλά απ ότι βλέπω ,το πράγμα ήρθε αρκετά βολικό,σου δόθηκε κάτι έτοιμο στο πιάτο ,που λέει ο λόγος.. έπρεπε να αδράξεις την ευκαιρία! Και ειδικά αν σου άρεσε πραγματικά η κοπέλα.
Τώρα όμως τι κατάλαβες όμως;
Ένας άλλος στη θέση σου να στην φάει..
Σκέψου,αναρωτησου...γιατί αυτός κι οχι εσύ;
Βαλε λίγο μπρος τον εγωισμό του ”κατακτητή” του άντρα .
Είναι καλύτερος; πιο όμορφος;
Θα επιτρέψεις τέτοιες αποδοχές στον εαυτό σου;
Όχι!
Πεισμωσε...δεν ξέρω τι έχεις κάνει μέχρι τώρα αλλά αν παρουσιαστεί ευκαιρία. .Κυνήγησε το αγαπητέ!
Φιλικά.
jim ▾
  (στις 21-10-2016)
Δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες ουτε ατακες(τις απεχθανονται γτ τις θεωρουν κατι σαν στυμενο πολυχρησιμοποιημενο) Θεωρω κατι σημαντικο να ανοιξεις ενα ωραιο θεμα υπαρχουν πολλα(εκτος ποδοσφαιρο πολιτικη και οτιδηποτε που ειναι αντρικο που ειναι απαισιοδοξο για αρχη τουλαχιστον, μετα μεσα αν γινει σχεση μπορει να υπαρξουν και τετοια) θεμα αγαπημενο ταξιδια φαγητο,ποτο,μουσικη κ.α πολυ ενδιαφεροντα.
Tommy ▾
  (στις 04-11-2016)
Βοηθεια guys μου αρεσει μια κοπελα με την οποια κανουμε πολυ παρεα αλλα ντρεπομαι να της το πω....μου αρεσει παρα πολυ...help meee
Ηρακλης ▾
  (στις 31-12-2016)
Εαν θελετε να κανετε αληθινη σχεση, βγειτε εξω, ψαξτε τον/την κι αφηστε τα facebook και ολες αυτες τις βλακειες που το μονο που κανουν ειναι να σας αποβλακωνουν. Οσοι βεβαια δεν συμφωνειτε, μαθετε τουλαχιστον ορθογραφια εφοσον γραφετε εκει διοτι οι περισσοτεροι ειστε τιγκα στα ορθογραφικα λαθη.
Θανασης ▾
  (στις 31-12-2016)
Είμαι 20 χρονων και εχω σχεση με δυο γυναικες ταυτοχρονα, αλλα το αρρωστημενο μου μυαλο θελει και μια τριτη η οποια μου την πεφτει εδω και μια βδομαδα κι εγω αποφασισα να την πιασω κι αυτην (κρυφα βεβαια απ τις αλλες), εσεις τι λετε, ειναι σωστο αυτο που κανω; Πειτε μου τη γνωμη σας.
  (στις 31-12-2016)
Αλήθεια τώρα, εσύ τι λες; Είναι;
Θανασης ▾
  (στις 01-01-2017)
Απο τη μια ειναι ατιμο αυτο, αλλα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι μαγκια μου που το κανω διοτι εαν καποια απο αυτες με προδοσει, δηλαδη με κερατωσει, αντι να κατσω να στεναχωριθω απλα θα της πω 3-1 το σκορ, χαχα. Κι υστερα θα χω παριγορια τις αλλες.
Θανασης ▾
  (στις 01-01-2017)
Ετσι για να καταλαβουν οτι εγω ειμαι <<εμβολιασμενος>> για τη <<παθηση της οξιας κερατιτιδας>> Ε’καλα δε λεω;
Θανασης ▾
  (στις 01-01-2017)
Ετσι για να καταλαβουν οτι εγω ειμαι εμβολιασμενος για τη παθηση της οξιας κερατιτιδας Ε’καλα δε λεω;
Γιαννης ▾
  (στις 01-01-2017)
ΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗ;-)
Λενα ▾
  (στις 08-01-2017)
Μου αρεσουν δυο αγορια...τ αγορι π μμ αρεσει ειναι στο σχολειο μμ.. εχουμε φασωθει κατα καποιον τροπο
. Εχουμε χορεψει μαζι αλλα μολις ειπα.σε καποια παιδια οτι μμ αρεσει..
Αρχισαν κ μμ ελεγαν οτι αποκλειεται ν τ φτιαξω εγω μαζι του.... τ ν κν?.... Αυτος ολο μ κοιταει μ πΑιρνει αγκαλια ... μμ κλεινει μαζι... θλ βοηθεια
Λενα ▾
  (στις 08-01-2017)
Λαθος 1αγορι μμ αρεσει
αρης ▾
  (στις 14-01-2017)
3-1 το σκορ χαχα πολυ καλο αυτο θαναση
αρης ▾
  (στις 14-01-2017)
Λενα, δε χρειαζεσαι βοηθεια ο τυπος στο χει δειξει κατα καποιον τροπο, εσυ απλα ορμα και μην ακους τις αλλες, γιατι αν δε το κανεις εσυ θα το κανουν αυτες.
Λενα ▾
  (στις 15-01-2017)
Τ ορμιξα αλλα οταν τ ειπα τ αισθανομαι μ ειπε ”θ δουμε” κ μετα τν ειδα μ μια κοπελα ν φασωνετε
αρης ▾
  (στις 19-01-2017)
Γεια σου και παλι λενα, καταρχην εμεις οι αντρες συνηθως τις θελουμε δυο δυο να τις εχουμε, βεβαια δεν ειναι ολοι ετσι ο συγκεκριμενος δεν ξερω τι ακριβως θελει αλλα μιας και σπουδαζω ψυχολογία μπορω να σου πω διαφορες πιθανοτητες.
Ο λογος που ειπε "θα δουμε" μπορει να:
Αισθανθηκε αμηχανα να ντραπηκε.
Θελει να σε αποφευγει για να δει εαν θα επιμεινεις ουτος ωστε να καταλαβει εαν τον θες πραγματικα.
Μπορει να φοβαται την αντιδραση της αλλης κοπελας.
Μπορει η αλλη κοπελα να ειναι κολπο ζηλειας.
Παντως μια ακομα γνωμη μου ειναι οτι ο τυπος η ειναι αναποφασιστος η θελει να το παιξει Δον Ζουαν. Παντως εαν χρειαστεις περισσοτερη βοηθεια, γραψε μου μερικα χαρακτηριστικα σου και την προσωπικότητα αυτουνου. Και καλα θα κανεις να μην λες τα προσωπικά σου στους αλλους γιατι αυτοι το μονο που κανουν ειναι να σε κουτσομπολευουν.

Υστερογραφο: λιγο καθυστεριμενα ηρθε το γραμμα αλλα καλιο αργα παρα ποτε
αρης ▾
  (στις 19-01-2017)
Επισης να κοιταξεις να φλερταρεις κι αλλους ούτως ωστε να δεις πως θα αντιδρασει.
Δημητρης ▾
  (στις 04-02-2017)
Παιδια ειμαι 14 χρονων και σε εναν σχολικο χορο που εγινε απο αλλο σχολειο μου αρεσε μια κοπελια με κοιτουσε.
Την ακολουθουσα και ελεγα απο μεσα μου να παω να την μιλησω ομως ειμαι πολυ ντροπαλος και θελω πολυ μια κοπελα και μεσα στο χορο με κοιτουσαν αρκετα κοριτσια.Μπορει καποιος να με βοηθήσει;
  (στις 04-02-2017)
Πάνε μίλα την, πες την να σε βοηθήσει πχ σε κάποιο μάθημα
Ώστε να είναι πιο εύκολο και να έχετε παρατεταμένη επαφή :)
Λενα ▾
  (στις 06-02-2017)
Ειμαι ψηλη,καστανοξανθη μ πολλες εντονες καμπυλλες κ ηλικια δν λεω.... γ τν χαρακτηρα αυτου τ ν πω ?
αρης ▾
  (στις 10-02-2017)
Κατα τη γνωμη μου ο τυπος ειναι πολυγαμικος,διοτι τα χαρακτηριστικα σου ειναι στα περισσοτερα γουστα, αλλα εαν δε περιγραψεις τη συμπεριφορα του δε μπορω να πω τιποτα παραπανω, και επισεις φλερταρες καναν αλλον?
αρης ▾
  (στις 10-02-2017)
Υπαρχουν πολλοι αντρες στον κοσμο, μην βασανιζεσαι συνεχεια μ αυτον
Λενα ▾
  (στις 12-02-2017)
Ο χαρακτηρας του: ειναι εγωκεντρικος,πολυ κοινωνικος,οτι δν τ αρεσει τ λεει ευθεως
αρης ▾
  (στις 12-02-2017)
Πολυ κοινωνικος, μαλιστα, ενας λογος για τον οποιο σε θελει για παρεα, μπορει να σε θελει απλα για φιλη του αλλα να χρησιμοποιει εναν τροπο που να σε μπερδευει.
Λενα ▾
  (στις 13-02-2017)
Μ δυσκολευει ν τν δω αλλιως
αρης ▾
  (στις 14-02-2017)
Ετσι ειναι ο ερωτας, σαν ενας χειμαρρος που ερχεται με φορα, αναστατωνει, αλλα τελιωνει γρηγορα, παντος ο τυπος εχει εναν συγκεκριμενο τροπο να εκφρασει τη φιλια του σε ατομα του αντιθετου φυλλου και εσενα αυτο να σε γοητευει. Κι εμεις οι αντρες συνιθιζουμε να κλινουμε το ματι για πλακα, παντως εαν τον σευεσαι πραγματικα αστον να παει με την αλλη. Μπορειτε απλα να μινετε φιλαρακια κι αν εισαι τυχερη μπορει αργοτερα να σε δει με αλλο ματι.
Λενα ▾
  (στις 14-02-2017)
Κλ....
αρης ▾
  (στις 15-02-2017)
Τι σημαινει αυτο;
Λενα ▾
  (στις 15-02-2017)
Οτι θ προσπαθησω ν βρω αλλον
Αλλα πως;;
Psolikos ▾
  (στις 15-02-2017)
χαχαχα θαναση ωραιος ρε XD
ksekola ▾
  (στις 15-02-2017)
Γεια σας παιδια δεν εχω κοριτσι και παο για λυκειο τι να κανω
συμβουλεθτης ▾
  (στις 15-02-2017)
Αρη αγορακι μου ειπες οχι επειδη ντραπηκες και τωρα παει αλλο αγορι να στη παρει (εκτος και αν την εχει παρει ειδη)μην κανεις γελοια αλογικευτα λαθη οπως ξανα δεν θα σου βγει σε καλο
GELIARHS ▾
  (στις 15-02-2017)
Εχω σκασει στα γελία ρε παιδια ειστε μηκρα ακομα και κανετε βλακειες οχι σοβαρα τωρα σας εχουν δωθει ευκαιριες και τις ξεσκισατε σαν να μην συμβαινει τπτ
αρης ▾
  (στις 15-02-2017)
Οπως τα βρισκουν ολες οι γυναικες, μας ζαλισες.
Αριστοτελης ▾
  (στις 15-02-2017)
Χαχαχα καλα εδω ειναι η ιστοσελιδα των τρελων. Επισεις συμφωνω απολυτα με τον Ηρακλη διοτι κι εγω ειμαι κατα του facebook
Stavros ▾
  (στις 16-02-2017)
Εμενα μου αρεσει ενα κοριτσι απο την ταξη μου αλλα δε μιλαμε καθολου,μονο στα απλα πχ εεεεεε,οχι,ναι,κτλ.Επισης ειναι
γλυκουλα και νομιζω πως αν θα παω φοβαμαι μιν ντροπιαστω.Τι να κανω βοηθιστε με πλλζζζζζζ!
Σταυρος ▾
  (στις 17-02-2017)
Καποιος???
Σταυρος ▾
  (στις 20-02-2017)
Ξερω δεν εχω υπομονη*αλλα θελω μια αμπαντηση100%
♡☆♡
αρης ▾
  (στις 01-03-2017)
Κανε μια δοκιμη, και που σαι παιξτο λιγο μαγκας, ο τολμον νικα! Κι αν αποτυχεις δε πειραζει παμε γι αλλα.
Μαριαννα ▾
  (στις 04-03-2017)
Σταυρο... πηγαινε απλα μιλα της.. κανε λιγο.καιρο.παρεα μαζι της.. και μολις δεις οτι κολλαει.. αφησε τν για λιγο καιρο.. κ θ τρεχει.απο πισω σου..
Λουκια ▾
  (στις 05-03-2017)
Μου ζητησε ο κολλητος μμ ν κανουμε φαση.. κ θλ συμβουλη γ τ τι ν τ κν π ν τ αρεσει γ ν μν ξενερωσει
αρης ▾
  (στις 05-03-2017)
Δικιο εχει και η Μαριαννα, αμα ζεστανεις καλα τη κολλα, θα στεγνωσει και μετα δε ξεκολλαει, δε ξερω αν με πιανεις.
Αρχιδαμος ▾
  (στις 05-03-2017)
Λουκία, άμα δε θες να ξενερώσει το πρώτο πράγμα είναι να μη του αρνηθείς. Επίσης να φέρεσαι φυσιολογικά, να προσέχεις τι λες κλπ
Αρχιδαμος ▾
  (στις 11-03-2017)
Και πανω απ ολα, να εισαι σεξυ.
Αρχίδαμος ▾
  (στις 17-03-2017)
Καμια απορια;
Σταυρος ▾
  (στις 27-03-2017)
Ειμαι ερωτευμενος με ενα κοριτσι αλλα δεν μιλαμε καθολου πλζζζ πιτε μου πως να αχριχω δηλαδη να της μιλησω φτανει μονο να με συμπαθειση*
ChrisM ▾
  (στις 28-03-2017)
Θελω την βοήθεια σας στο εξης θεμα: εδω κ αρκετο καιρο παω στο σ μαρκετ 1-2 φορες/εβδομας και παιρνω ενα συγκεκριμένο προϊόν απο τα ψυγεια οπου το ζητας και στο ζυγίζει η κοπέλα, το τυλιγει και στο δινει. Μετα απο 5-6 φορες μ εμαθε πια και ξερει τι θελω, προχτες που πηγα η κοπέλα ηταν σ αλλο ποστο και μολις μ ειδε που εμπαινα, μ λεει: ”α και σε σκεφτομουν, δεν εχει απο αυτο που παιρνεις τελείωσε, περιμενουμε να ερθει απο βδομαδα ισως ” κλπ. Η απορια μ ειναι η εξης: το σε σκεφτομουν που μ ειπε, εννουσε κατι? Του στυλ, πχ. Μωρό μ καλημέρα, σε σκεφτομουν ολη μερα! Ή απλα ειδα που τελειωσε το προιον και σε σκεφτηκα συνειρμικά? Για δωστε τα φωτα σας please!! Πληροφοριακα, η κοπελα ειναι ωραια!!!
ChrisM ▾
  (στις 28-03-2017)
Εσεις τι καταλαβαινετε? Ηθελε να αφησει να εννοηθεί κάτι? Εσεις τι θα κανατε?
  (στις 29-03-2017)
Δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει οπότε μπορείς απλά να την ρωτήσεις ή ακόμη καλύτερα να της πεις ότι κι εσύ την σκεφτόσουν για να δεις πως θα αντιδράσει... Κι αν σου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν της ζητάς με ωραίο τρόπο να βγείτε? Το πολύ-πολύ να σου πει όχι. Δεν χάνεις τίποτε... Στην τελική θα είνα καλύτερο από το να μείνεις με την απορία. Θυμήσου: Ο τολμών νικά!
Αρχίδαμος ▾
  (στις 01-04-2017)
Πουσαι ChrisM εγω σου λεω οτι η κοπελα ειναι φιλικη και πανω απ ολα εξυπηρετικη γι αυτο σου τα πε αυτα.
ChrisM ▾
  (στις 02-04-2017)
Αρχιδαμος, αρχικα ετσι ειπα κι εγω, αλλα αυτο το σε σκεφτομουν με μπερδεύει. Θα μπορουσε να μη το πει καν. Γιατι να πεις σε καποιον που εχεις δει 4-5 φορες ”σε σκεφτομουν”? Δεν ξερω. Το κακο ειναι οτι και τις 3 τελευταίες φορες που πηγα μετα απο αυτο δεν την ειδα πουθενα για να δω πως θα παει
Αρχίδαμος ▾
  (στις 02-04-2017)
Μεχρι στιγμης δε μπορουμε να αποδειξουμε τιποτα, αλλα υπαρχουν ατομα που με τη συμπεριφορα τους μας κανουν να μπερδευουμε την λουτσα με την πο.....α, και προσοχη, μη λες τιποτα στους αλλους γιατι οχι μονο δε θα σε βοηθησουν αλλα θα αρχισουν να σε δουλευουν και να σε κουτσομπολευουν. Φιλοσοφισε το μονος σου το πραμα, σκεψου αυτα που σου ηπαμε και επισεις μπορει να εχει ηδη σχεση κι ενα λαθος της στηγμης να σε οδηγησει σε μπελαδες γι αυτο καλυτερα μη κανεις τιποτα.
Αρχίδαμος ▾
  (στις 02-04-2017)
Κι αυτο το τελευταιο στο ηπα γιατι απ οτι καταλαβα δε τη ξερεις τη κοπελα γι αυτο πρωτα βεβαιωσου τι τρεχει μ αυτην.
ChrisM ▾
  (στις 03-04-2017)
Αυτο θα κανω, πρωτα θα προσπαθησω να βεβαιωθω τι τρεχει και μετα βλεπουμε. Ευχαριστω για τις απαντησεις
Σταυρος ▾
  (στις 03-04-2017)
Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Θα κανω καμια δοκιμη. Αλλα το θεμα ειναι οτι εχει και φιλες που ας το πω με κιτανε και με χερετανε. Αλλα δεν ξερω το κανουν επιτηδες για κοροιδια η για συμπαθειση. Και καλα *
θανασης ▾
  (στις 03-04-2017)
Ειμαι ο τυπος με τις τρεις γκομενες που μηλησε παραπανω. Απιστευτο κι ομως αληθινο ημουνα με τη μια γκομενα σε ενα μπαρ και ξαφνικα μπαινουν μεσα οι αλλες δυο, οι οποιες εμαθα οτι ειναι ξαδερφες, τωρα εαν μηκαν τυχαια η αν καποιος μαρτυρισε δε γνωριζω, μιλαμε χαμος εγινε...............μ αφησαν με το πουλι στο χερι.
φοιβος ▾
  (στις 04-04-2017)
Να μου ζησεις θαναση δον ζουαν χαχα.
Σταυρος ▾
  (στις 05-04-2017)
Σε πιο μπαρ ρε
Τηλεμαχος ▾
  (στις 06-04-2017)
Το ιδιο επαθα κι εγω καποτε,
αλλα με δυο γκομενες
Δωρα ▾
  (στις 13-04-2017)
Τ έχω μ ενα αγόρι δυο χρόνια μεγαλύτερο μμ κ όταν συναντηθηκαμε κ καναμε φαση μ φίλησε κ μμ είπε οτι μαγαπαει πολύ αλλά έχει εξαφανιστεί τρ.. Τ ν κν?
Τηλεμαχος ▾
  (στις 15-04-2017)
Μεγαλη εβδομαδα τωρα τι θες να κανει
Σηφης ▾
  (στις 18-04-2017)
Θα σας πω κατι και να το θυμαστε:
Προτων ο αντρας απ τη φυση του ειναι ο κυνηγος, δηλαδη ο αντρας ειναι αυτος που κανει την πρωτη κηνηση, που θα μηλησει προτος στην γκομενα και θα τη ριξει. Η γυναικα απ τη φυση της ειναι το θηραμα που απλα περιμενει. Γι αυτο εσεις οι γυναικες το καλυτερο που πρεπει να κανετε ειναι να διχνετε οσο ποιο ελκυστικες μπορειτε, κι εσεις οι αντρε να κιταξτε να ειστε τολμιροι, να μην ειστε δειλοι, να μην ντρεπεστε ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ! και πανω απ ολα να ασκειτε γοητεια απεναντι τους, για να μην φατε καμια χυλοπιτα.
Αρχίδαμος ▾
  (στις 22-04-2017)
Πολυ σωστα, κι εγω αυτη τη τακτικη ακολουθω.
Σταυρος ▾
  (στις 27-04-2017)
Ωραιος πολυ καλος και σιγουρα θα βοηθησει παρα πολυ Σηφη
Μαριος ▾
  (στις 28-04-2017)
Ανοησιες.
Για να βρεις γκομενα απλως πετας στο τραπεζι τα κλειδια της boxster και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους, κι ας εισαι κουασιμοδος. Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα και πραγματικα λιπαμαι.
  (στις 28-04-2017)
Σεβαστή η άποψη σου φίλε Μάριε, αν και το πιο σημαντικό είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος. Και την ευτυχία δε μπορεί να την αγοράσει κάποιος με κανένα αυτοκίνητο. Φιλικά πάντα. ;)
Μαριος ▾
  (στις 29-04-2017)
Κι ομως μπορει, διοτι οι γυναικες (ειδικα στην εφιβικη ηλικια) επηρεαζωνται πολυ απο τα υλικα αγαθα του καθε αντρα και παραβλεπουν τις ατελειες του η την χαζομαρα του (εαν εχει). Μπαινουν στα αμαξια τους, ανεβαινουν στα μηχανακια και οι εραστες τους αρχιζουν τις κοντρες και τις σουζες για φιγουρα. Πολλες νεαρες κοπελες το εχουν πληρωσει και με τη ζωη τους (να ξερετε οτι ο συνοδηγος ειναι ποιο ατυχος απ τον οδηγο). Αλλα περα απ αυτα που ειπα πιστευω οτι οι γκομενες κανουν μικρης διαρκιας σχεσεις με τετιους αντρες.
φοιβος ▾
  (στις 01-05-2017)
Πες τα Μαριε!
Μιχαλης ▾
  (στις 03-05-2017)
Αυτο που λετε ειναι μια ψευτικη ευτυχεια, (σχετικα με το αυτοκινιτο) και οι γυναικες μια τετια ψευτικη ευτυχεια θελουν
Σταυρος ▾
  (στις 09-05-2017)
Παντως ειμαι πολυ απογοητευμενος με τον εαυτο μου δηλαδη ουτε κινησει δε μπορω να κανω γτ φοβαμαι μη παρεξηγησει ολο χαζευω και τη σκεφτομαι δεν μπορω να παω και να της μιλησω.Περιμενω σηνηθως* την καταλληλη στηγμη
sakis ▾
  (στις 03-06-2017)
Ωραια ολα αυτα που λεει το κειμενο αλλα θελω να κανω ενα ερωτημα: Γιατι πρεπει παντα ο αντρας να ειναι αυτος που θα κανει την πρωτη κινηση για γνωριμια, γιατι η γυναικα πρεπει να ειναι παντα παθητικη. Αδικο δεν ειναι;
sakis ▾
  (στις 04-06-2017)
Περιμενω απαντηση
Σηφης ▾
  (στις 05-06-2017)
Θα σας πω κατι και να θυμαστε: Για να βρεις κοπελα πρεπει και να δουλευεις, γιατι πρεπει να την βγαζεις βολτα και να την κερνας, αμα δεν εχεις δουλεια καταλαβαινεις οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και η κοπελα δεν προκειται να κατσει μαζι σου οσο καλη και να ειναι.
ΜΙΧΑΛΗΣ MPG ▾
  (στις 06-06-2017)
γενικα στην ζωη μου εχω μια αρχη.
να μην τα φτιαχνω με κοριτσια απο τοην ταξη μου ομως μια μερα δεν υπακουσα στουςς κανονισμους και εκανα κινηση σε μια κοπελα απο την ταξη μου. και δυστυχως παρα την καλη μου προσπαθεια να την προσεγγυσω δυστυχως απεετυχα! μηπως εχετε καμια συμβουλη για το round 2? αφηστε ενα κομεντ σας παρακαλω ωστε να την ριξω. θα ημουν ευγνωμων το μαρεσεις δεν πετυχε δωστε μου μια αλλη συμουλη καντε φολοου τον kasa3456 στο γιουτιουμπ
κωσταρασλολ ▾
  (στις 06-06-2017)
ολα αυτα ηταν λανθασμενα για να βρεις γκομενα πρεπει :
1.να κανεις νταμπ
2.να φορας hayate army μπλουζα
3.να εχεις φιτζετ σπινερ
4.να ακους σνικ και υπο
5.να παιζεις μαινκραφτ
εγω ετσι βρηκα παντως
Σηφης ▾
  (στις 07-06-2017)
Οτι και να ακους, οτι και να παιζεις, αμα εισαι ξυπολυτος δε προκειται να βρεις γκομενα.
gregor ▾
  (στις 07-06-2017)
παιδια εδω και 5 μηνες κανω παρεα με μια κουκλα που μου αρεσει ειναι famous οχι ψωνιο και πριν 1 μηνα της ζητησα να βγουμε αλλα αυτην δν ντρεπεται καθολου να μου πει τι νιωθει ενω εγω δν μπορω επειδη ντρεπομαι να την πω και πριν 2 μερες τα εφτιαξε με εναν μαλακα που φοραει μασελα και εχω νευριασει παρα πολυ το ξερει οτι την γουσταρω και μου λεει οτι με βλεπει μονο σαν φιλο εγω ομως οχι της εχω πει τι νιωθω για αυτην μονο απο το instagram ths εχω πει τι νιωθω για αυτην και λεει οτι με βλεπει μονο σαν φιλο τι να κανωωωωω!!!!!!!!
gregor ▾
  (στις 07-06-2017)
παιδια εδω και 5 μηνες κανω παρεα με μια κουκλα που μου αρεσει ειναι famous οχι ψωνιο και πριν 1 μηνα της ζητησα να βγουμε αλλα αυτην δν ντρεπεται καθολου να μου πει τι νιωθει ενω εγω δν μπορω επειδη ντρεπομαι να την πω και πριν 2 μερες τα εφτιαξε με εναν που φοραει μασελα και εχω νευριασει παρα πολυ το ξερει οτι την γουσταρω και μου λεει οτι με βλεπει μονο σαν φιλο εγω ομως οχι της εχω πει τι νιωθω για αυτην μονο απο το instagram ths εχω πει τι νιωθω για αυτην και λεει οτι με βλεπει μονο σαν φιλο τι να κανωωωωω
Αρχιδαμος ▾
  (στις 09-06-2017)
Δηλαδη θες να πεις οτι τα φτιαξε μ εναν κωλογερο;
Φοιβος ▾
  (στις 29-06-2017)
Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την εταιρια, γιατι οταν παμε να στειλουμε ενα σχολιο που περιεχει βρισιες μας λετε οτι απαγορευεται ενω ταυτοχρονα το ανεβαζετε κανονικα το σχολιο με τις βρισιες.
Antonios ▾
  (στις 29-07-2017)
Τον Σεπτέμβριο θα πάω πρωτη γυμνασίου και μου αρέσει ενα κορίτσι το οποίο είναι εναν χρονο μεγαλυτερο απο εμένα αλλά ντρέπομαι να της το πω γιατί μπορεί να με απορρίψει!Τι πρεπει να κανω;Είναι καλό να έχω σχέση με ενα κορίτσι το οποίο είναι ενα χρονο μεγαλυτερο απο εμένα;
  (στις 29-07-2017)
Φίλε Αντώνη, η ηλικία δεν είναι πρόβλημα. Θα το δεις αυτό και μεγαλώνοντας. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ συνηθισμένο για αγόρια της ηλικίας σου να ερωτεύονται μεγαλύτερα κορίτσια. Το αν θα της το πεις ή όχι είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα. Η δική μας συμβουλή είναι ότι δεν έχεις τίποτε να χάσεις. Ακόμη κι αν σε απορρίψει, όπως φοβάσαι, τι διαφορά θα έχει από το να μην της το πεις καθόλου; Αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι μόνο να κερδίσεις έχεις αν το τολμήσεις. Είτε θα κάνεις σχέση μαζί της, είτε θα ξαλαφρώσεις που το είπες και δεν θα μείνεις με την απορία. Απλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις. Καλή επιτυχία!
Μιχαλης ▾
  (στις 17-08-2017)
Προς ολα τα αγορια: καβαλιστε ενα παπακι και θα δειτε για ποτε ερχονται οι γκομενες. Σ εμενα παντος ετσι ηρθαν, παροτι ειμαι σα χιμπατζης.
Ευριπιδης ▾
  (στις 04-10-2017)
Τι λες τώρα
Μαριαννα ▾
  (στις 06-03-2018)
Να ρωτήσω κάτι?
Μαριαννα ▾
  (στις 06-03-2018)
Πότε παιζει να απαντήσει κάποιος?? Σε αυτό που θα ρωτήσω
  (στις 06-03-2018)
Ρώτα, αν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε θα σου απαντήσουμε :)
Μαριαννα ▾
  (στις 07-03-2018)
Λοιπόν είχα σχέση κ χώρισα (καταρχήν είμαι 18) κ μετά από καμιά 10αρια μέρες έγινε φάση με φίλο του παιδιού που χώρισα αλλά μέχρι εκεί χουφτωμα κ φιλι.. που με αυτόν τα είχαμε πριν κανα 2 Χρόνια αλλά μόνο μιλάγαμε από φβ δεν ειχαμε βρεθεί και μετά από κάνα μήνα χώρισαμε...τεσπα όταν το είπα αυτό σε ένα φίλο μου(την φάση με το παιδι) μου λέει αυτό θα το έκανε μια ανώριμα κοπέλα η μία που βαδίζει προς την πουτ@νια...δλδ δεν μπορούσε να έγινε όλο αυτό γτ το είχαμε και οι δύο αποθημενο...Πάει να πει ότι βαδιζω προς την π$#%^νια...γτ ο φίλος μου είπε η μία ανώριμα θα το έκανε η μία που βαδίζει εκεί και επέλεξε περισσότερο την π$#%^νια γτ του είχα πει ότι θα σταματήσω να κάνω λάθος επιλογές δλδ να τα φτιάχνω με ανώριμα ρε παιδι μου με μικρότερους και τέτοια...Όπως καταλαβαινετε με πειραξε πολύ αυτό...Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι φορές γτ κάνω τέτοια πράγματα...Όπως αυτό με το αγόρι...Εγώ το θεωρούσα αποθημενο όχι ότι είμαι π$#%^να...Δεν λέω ότι θα καθόμαι να με χουφτωνει ο καθενας...τεσπα δεν ξέρω..εσείς Τι γνώμη έχετε για όλο αυτό?
Μαριάννα ▾
  (στις 07-03-2018)
δλδ δεν μπορώ ξέρω γω τώρα σαν ελεύθερη κοπέλα να κάνω κάτι με κάποιον?
Μαριαννα ▾
  (στις 07-03-2018)
αα ξέχασα αύριο το παιδί μου είπε να βρεθούμε και είμαι σίγουρη ότι θέλει να γίνει τπτ (στο σχολείο γτ πάμε στο ιδιο) νταξει επειδή κάνουμε παρέα θα κάτσουμε ξέρω γω αλλα δεν θέλω να γίνει τπτ γτ σκέφτομαι αυτό που μου είπε ο φίλος μου με την π$#%^νια και νταξει ενώ θα μου άρεσε δεν θα με χάλαγε δλδ...Τι να κάνω?
Μαριαννα ▾
  (στις 07-03-2018)
Δεν ξέρω τι να κάνω σε αγόρια που με πολιορκουν....Επειδή δεν έχω φίλες έχω καταλήξει να θέλω να μιλάω περισσότερο με αγορια, και να κάνω παρέα ..Και με όποιον και να μιλάω στο φιλικό γτ είναι καλά παιδιά και θέλω να ήμαστε φίλοι η συζήτηση καταληγει πάντα στο ερωτικό...δλδ νταξει πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..


Είπα πολλά το ξέρω απλά βρήκα κάπου να πω τα προβλήματα μου και να ακούσω μια γνώμη να δω τι θα κανω τέλος πάντων
Μαριάννα ▾
  (στις 07-03-2018)
κάποιος να απαντήσει αν έχει την καλοσύνη
Γιωργος ▾
  (στις 14-06-2018)
Εγω δεν ξερω τι να πω και εγω θελω βρω μια κοπελα νιωθω μονος
Σία ▾
  (στις 12-09-2018)
Είναι ένα αγόρι ένα χρόνο μεγαλύτερο μου εδώ και κάνα χρόνο τον έπιανα να με κοιτάει συναντιοντουσαν τα βλέμματα που στο τέλος τον ερωτεύτηκα και τώρα αδιαφορεί τι να κάνω
Σία ▾
  (στις 12-09-2018)
Θα ήθελα μια απάντηση σύντομα παρακαλώ
  (στις 13-09-2018)
Πάνε μίλα του και δες στην πορεία.
Μπορεί να είναι ντροπαλός, μπορεί να βρήκε άλλη, πολλά μπορεί.
Αν δεν πας να του μιλήσεις και απλά μείνει έτσι το πράγμα, δεν θα γίνει απλά τίποτα.
Οπότε αν θες να γίνει, κάνε κάτι για αυτό, και από εμάς, good luck :)
#22 ▾
  (στις 06-10-2018)
Γεια σας μαρεσει ενα αγορι που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος μου με κοιταει συνεχεια και του το εχω πει και αυτος ειπε θα το σκεφτει εχουν περασει 3 μερες και δεν εχω παρει απαντηση τι να κανω?
#22 ▾
  (στις 06-10-2018)
Καταρχην εγω ειμαι 13 και αυτος 14
Μερικες φορες ειναι λιγο πιο περα απο την ταξη μου ενω το ξερει συνεχειζει να με κοιταει
Οταν του το ειπα ειπε θα το σκεφτει και μετα μια φιλη μου μετα απο 10 λεπτα πηγε και τον ρωτησε και ειπε οχι ηταν αληθινο οχι ή ψευτικο helppp
25/10 ▾
  (στις 07-10-2018)
λοιπον τα ειχα μεμια κοπελα πριν 1 χρονο πρπ ακομα την *ΑΓΑΠΑΩΩΩ* ημασταν μαζη 2 χρονια και 3 μηνες μπηκε μια κοπελα αναμεσα μας ειχαμε και τα δικα μας και εγινε της που**** τεσπα με χωρισε επειδη και καλα λεει την ενοχλη που κανο ινδικι κανναβη αυτο ομως δεν της ηταν προβλημα αυτα τα 2 χρονια και 3 μηνες μετα απο τοσο καιρο σκεφτηκε να με χωρισει για αυτο δεν νμζ να ειναι μονο αυτο της εχει βαλη η αλλη η καρια λογια η ”κοληη” της δλδ εχει γινει ειδηα με αυτην παρατισε εμενα και την φιλι της που την ηξερα πολυ καιρο πιο πολυ απο την αλλην που εχει φιλει τρ και την θελω πισω το θεμα ειναι οτι αυτη δεν θελει ουτε να με βλεπει πλεον τι κανω εδω και ενα χρονο μονο σκεφτομαι αλλα δεν αντεχω αλλο θελω και εγω λιγακι βοηθηα δεν νμζτ και εσεις
Μάκης ▾
  (στις 25-08-2019)
Θέλω μια κοπέλα για παρέα ενήλικη,για συζήτηση και βλέπουμε.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Πως θα βρω ταίρι, αγόρι -κοπέλα για σχέση;
Kατηγορία: Άνθρωπος
Tags: σχέσειςέρωταςαγάπηταίριψυχολογίαζωή
Έχει 165 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Πως να μην κοκκινίζω όταν ντρέπομαι!
ντρέπομαι και κοκκινίζω
Πολλές φορές όταν μιλάμε με κάποιον ή όταν ντρεπόμαστε, κοκκινίζουμε! Το πρόσωπό μας γίνεται κατακόκκινο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε!

Γιατί κοκκινίζω όταν μιλάω με κάποιον;
κοκκινίζω από ντροπή
Ξαφνικά εκεί που μιλάτε με κάποιον, πετάτε κάτι πολύ αποτυχημένο! Δυστυχώς, δεν υπάρχει γυρισμός... κοκκινίζετε από ντροπή... γιατί όμως;

Πως να κερδίσω ξανά τον πρώην μου
κερδίσω τον πρώην
Χωρίσατε και θέλετε να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας; Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα, μην τρελένεστε, δείτε εδώ τι θα μπορούσατε να κάνετε!

Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;
χωρισμός
Χωρίσατε με το αγόρι - κορίτσι σας; Δεν ξέρετε πως να χειριστείτε το χωρισμό σας και βρίσκεστε σε μια γενική σύγχυση; Δείτε τι να κάνετε!

Γιατί οι απατημένοι άντρες ονομάζονται κερατάδες;
κερατάς
Ξέρετε γιατί οι απατημένοι σύζυγοι και για την ακρίβεια οι άντρες, ονομάζονται κερατάδες; Τι είναι ο κερατάς και γιατί του αποδόθηκε αυτός ο τίτλος;

Πως να τον κάνω να με ερωτευτεί
ερωτευμένο κορίτσι
Είναι σίγουρα κάτι το οποίο απασχολεί ή απασχόλησε πολλές από εμάς σε κάποια φάση της ζωής μας, χωρίς επιτυχία πολλές φορές. Ας δούμε όμως!

Άγιος Βαλεντίνος: δώρα και έξυπνες ιδέες!
Άγιος Βαλεντίνος Δώρα
Πλησιάζει και φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και στύβετε πάλι το μυαλό σας να δείτε τι δώρο θα κάνετε στον Βαλεντίνο σας; Για δείτε!

Άγχος για του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε πως να τον γιορτάσετε!
Αγιος Βαλεντίνος
Έχετε άγχος για το πως να γιορτάσετε τη γιορτή των ερωτευμένων -του Αγίου Βαλεντίνου, με το έταιρον ήμισυ; Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο, δείτε!

Τι δώρο να πάρω για του Αγίου Βαλεντίνου
Ιδέες για δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου
Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο να πάρετε για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε μερικές ιδέες και προτάσεις στο άρθρο που ακολουθεί.

Πως να μην ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα
Πως να μην ξαναερωτευτείς το λάθος άτομο
Είσαι από αυτούς/ές που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο; Δες μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος!

Γιατί κλείνουμε τα μάτια όταν φιλιόμαστε
Γιατί φιλιόμαστε με κλειστά μάτια
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχουμε κλειστά τα μάτια μας όταν φιλάμε τον/την αγαπημένο/η μας; Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί.
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ