coolweb


Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;

χωρισμός

Διαβάστηκε: 35.057 φορές
Χωρίσατε με το αγόρι - κορίτσι σας; Δεν ξέρετε πως να χειριστείτε το χωρισμό σας και βρίσκεστε σε μια γενική σύγχυση; Δείτε τι να κάνετε!
Είτε είχατε σχέση για πάρα πολύ καιρό είτε όχι, η διάλυση της δεν είναι εύκολη. Ακόμα κι αν είστε εσείς αυτός που αποφάσισε τον χωρισμό, εξακολουθεί να είναι κάτι, που δύσκολα ίσως να ξεπεράσετε.

Η διάλυση της σχέσης, θα προκαλέσει ένα κενό στη ζωή σας που δεν θα είναι τόσο εύκολο να το γεμίσετε αμέσως. Έτσι, ίσως χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν υπάρχει τρόπος να χειριστεί κάποιος έναν χωρισμό.

Υπάρχει!
Για την ακρίβεια, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας.

πληγωμένα συναισθήματαΑκόμα κι αν ήσασταν εσείς αυτός που ήθελε να τερματίσει την σχέση, τότε, είναι περισσότερο από πιθανό, να παρουσιαστούν πολλά πληγωμένα συναισθήματα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε - αποβάλλετε από μέσα σας αυτά τα πληγωμένα συναισθήματα.

Οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν αυτό με κλάμα και οι άνδρες με το να γίνουν σωματικά πιο δραστήριοι.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χειριστεί κάποιος έναν χωρισμό είναι να γράψουμε στον/ην πρώην μας μια μακρά επιστολή.

Βάλτε την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό το γράμμα. Μην αφήνετε τίποτα απ’ έξω.


Γράψτε για όλα τα καλά πράγματα στη σχέση, αλλά και τα πράγματα που σας έβλαψαν πραγματικά κατά τη διάρκεια αυτής!

Στη συνέχεια... κάψτε την επιστολή που μόλις γράψατε! Θα εκπλαγείτε απο το πόσο καλύτερα θα νιώσετε!

χωρισμός σχέσηΕπίσης, για να χειριστούμε έναν χωρισμό σωστά, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πραγματικά, ότι η σχέση έχει τελειώσει.

Εάν κρατάτε ακόμα ελπίδα ότι υπάρχει πιθανότητα οι δυο σας να είστε πάλι μαζί, θα χάσετε την ευκαιρία να βρείτε το επόμενο ταίρι σας και θα βουλιάζετε μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία.

Πάρτε το απόφαση, τέλος, συνεχίζουμε!

Μπορεί να νομίζετε ότι τον/ην έχετε βγάλει απο την ζωή σας αλλά θα βλέπετε πάντα μικρά σημάδια γύρω σας που θα σας τον/ην θυμίζουν. Θα πρέπει να δώσετε πίσω δωράκια, καρδούλες, αρκουδάκια, κλπ ή να πετάξετε αυτά που σας τον/ην θυμίζουν!

Αρκουδάκια και βλακείες! Όλα made in China, σιγά τα δώρα, δρόμο, βουρ! :p
Ανοίξτε δρόμο για την καινούρια συναρπαστική ζωή που σας περιμένει!

φίλοιΕπίσης, γυρίστε στους φίλους σας. Θα περάσετε πολλούς χωρισμούς στην ζωή σας αλλά η μόνη σταθερή αξία, είναι οι φίλοι.

Βέβαια, στη σχέση μην αποτραβιέστε από τους φίλους, κρατήστε μια επαφή και αφιερώστε λίγο χρόνο και γι’ αυτούς!

Πως το λένε, προσέχουμε για να έχουμε!

Οι αληθινοί φίλοι, θα είναι μαζί σας στις καλές στιγμές και στις κακές. Μερικές φορές, όταν είμαστε σε μια σχέση έχουμε την τάση να αγνοούμε τους φίλους μας, αλλά αυτό είναι και δοκιμασία για τους φίλους που κατανοούν.

Επίσης, οι φίλοι είχαν πιθανόν παρόμοιες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία.

Μερικές φορές, όταν είμαστε σε μια σχέση δεν αγνοούμε μόνο τους φίλους μας, αλλά και ορισμένες δραστηριότητες που δεν ενδιέφεραν τον/την πρώην μας.

Ίσως σας άρεσαν οι αθλητικές εκδηλώσεις, τα σπορ, το θέατρο, κλπ. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να ξαναξεκινήσετε τις δραστηριότητες που σας σταμάτησε ο/η στραβός/ή πρώην σας και ίσως καιρός να αρχίσετε να διαβάζετε coolweb.gr! :)

Ξεκινήστε δραστηριότητα χωρίς ενδοιασμούς, ασχοληθείτε όσο θέλετε, λιώστε, χωρίς να έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν!

Ξεκινώντας επίσης ένα νέο χόμπι, μπορεί επίσης να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε έναν χωρισμό, επειδή θα κρατήσει τον εγκέφαλο και το σώμα απασχολημένα.

Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε!

ζωήΝα θυμάστε ότι υπάρχει ζωή πέρα από τον/την πρώην σας και οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο για να τον χειριστείτε.

Γι’ αυτό λοιπόν, μην τρελαίνεστε.
Ξεσπάστε, κλάψτε, ρημάξτε(με μέτρο!) αλλά φτάνει, κάποια στιγμή ξεκινήστε να κάνετε και κάτι για εσάς!

Θα βρείτε τον/ην επόμενο/η που θα είναι άτομο πιο ενδιαφέρον και θα σας δώσει πολύ χρώμα στη ζωή σας, απλά... υπομονή!

Διαβάστε στη συνέχεια Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!


Σχετικά άρθρα

Πως να φτιάξετε τη ζωή σας & να γίνετε πιο ευτυχισμένοι!
καλύτερη ζωή
Δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για καλύτερη ζωή, πιο ποιοτική, να διώξετε τη μιζέρια και τη μελαγχολία και να γίνετε πιο ευτυχισμένοι
Πως θα βρω ταίρι, αγόρι -κοπέλα για σχέση;
ταίρι
Θέλετε να κάνετε κι εσείς μια σχέση; Θέλετε να βρείτε το ταίρι σας και δεν μπορείτε; Πως θα καταφέρετε να ρίξετε ένα αγόρι - κοπέλα; Δείτε!
9 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας!
βελτίωση ζωής
Δείτε εδώ κάποιες υπέροχες συμβουλές για να βελτιώσετε, να κάνετε καλύτερη και να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην απελπίζεστε, υπάρχει πάντα ελπίδα!
Γιατί δεν είμαι ευτυχισμένος/η τα Χριστούγεννα;!
Χριστούγεννα κατάθλιψη
Αλήθεια, γιατί μερικοί από εμάς, δεν είμαστε ευτυχισμένοι τα Χριστούγεννα και νιώθουμε δυστυχισμένοι; Γιατί κάποιοι νιώθουν κατάθλιψη; Ας δούμε!
Πως να κερδίσω ξανά τον πρώην μου
κερδίσω τον πρώην
Χωρίσατε και θέλετε να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας; Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα, μην τρελένεστε, δείτε εδώ τι θα μπορούσατε να κάνετε!

Σχόλια

MihalisNavara ▾
  (στις 19-01-2012)
Εάν κρατάτε ακόμα ελπίδα ότι υπάρχει πιθανότητα οι δυο σας να είστε πάλι μαζί, θα χάσετε την ευκαιρία να βρείτε το επόμενο ταίρι σας και θα βουλιάζετε μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία.
Αυτή η γαμ/νη ελπίδα δεν πεθαίνει με καμιά κυβέρνηση. Μήπως υπάρχει κανένα αποτελεσματικό ελπιδοκτόνο;
  (στις 19-01-2012)
Ναι, ο χρόνος! Υπομονή, θα περάσει ο καιρός, θα αρχίσει να σβήνει...
MihalisNavara ▾
  (στις 20-01-2012)
Κοντεύει χρόνος από τότε που αισθάνθηκα ότι την ξεπέρασα, μάλλον δεν είναι αρκετός. Σβήσε ρε κοπελιά, ανήκεις στο παρελθόν! Που να είχαμε και επικοινωνία... Τελικά ίσως είμαι όντως πολύ ξενέρωτος (το πιο συχνό σχόλιο που λένε τα κορίτσια για εμένα!).
  (στις 20-01-2012)
Ε, καλά, μη νομίζεις, κι αυτές δεν είναι καλύτερες.

Και με αυτή που είσαι κολλημένος, μη νομίζεις ότι στην τελική είναι πια και κάτι το τόσο ιδιαίτερο, θα το καταλάβεις με τον καιρό, όλα μικρά ανθρωπάκια είμαστε :)
Σταμάτης ▾
  (στις 15-01-2015)
Μιχάλη, πας γυμνάσιο ή λύκειο. Δεν την έχεις ερωτευτεί, αρνείσαι να ξεκολλήσεις. Ξεκόλλα και μην κάνεις τέτοια σχόλια.
κατερινα ▾
  (στις 27-01-2015)
Εχει μια εβδομαδα που χωρισα!!!!Δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασω,ειναι πολυ δυσκολο.....Δεν παλευεται!!!
  (στις 27-01-2015)
Χαλάρωσε Κατερίνα, λίγο χρόνο θέλει και μετά θα είναι μια ανάμνηση απλά :)
Αν δεν την παλεύεις, ξεκίνα ένα χόμπι (χορό, γυμναστήριο, κλπ), θα σε βοηθήσει πολύ!
julia ▾
  (στις 02-02-2015)
Καλά ξεμπερδέματα! Και σύντομα μια πιο όμορφη ζωή! :)
κωστας ▾
  (στις 13-02-2015)
Σήμερα χώρισα μετά από 1,5 χρονιά σχέσης. Ήταν μια σχέση περίπλοκη καθώς ήμασταν σε διαφορετική πόλη κ αυτή πολύ μεγαλύτερη. Στην αρχή ήταν αλήθεια σαν ταινία, βλεπόμασταν τα σαββατοκύριακα, είτε σπίτι της είτε στο δικό μ βγαίναμε, κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Μέχρι που ξαφνικά κρυβόμασταν. Χωρίς να ξέρω το γιατί. Μου έλεγε λόγο της διαφοράς της ηλικίας 21 εγώ, 42 αυτή. Κάποια στιγμή την έπιασα να κάνει κόκα. Θα μπορούσα να την παρατήσω και να φύγω, γιατί συνέβη τούς πρώτους μήνες, αλλά ήθελα να την βοηθήσω. Όμως μέσα μου με έκαιγε τι μπορεί να κάνει γενικά όταν δεν είμαστε μαζί και έτσι άρχισα να ψάχνω. Βρήκα διάφορα και πίστευα πως η γυναίκα απλά ήθελε να ξεφύγει από μια δύσκολη σχέση π είχε στο παρελθόν κ έκανε διάφορα... που μέσα σε αυτά ήμουν κ εγώ. Κάθε φορά που προσπαθούσα να το συζητήσουμε είχε τον τρόπο να τα αλλάζει. 21 χρόνια μεγαλύτερος σε κάνει εύκολα παιχνίδι. Κατά καιρούς της έδινα να καταλάβει πως δεν άξιζα μια τέτοια συμπεριφορά, καθώς τη βοήθησα να κόψει πολλές κακές συνήθειες, γιατί τη νοιαζόμουν πραγματικά, αυτή μετά από λίγο φερόταν πάλι σκάρτα, επικολλώντας το γεμάτο πρόγραμμά της. Είχαμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε μόνο με λίγα μηνύματα την ημέρα και να βρισκόμαστε σπάνια και όταν βρισκόμασταν η συμπεριφορά της την πρόδιδε. αλλά πάντα έλεγε ότι έβλεπα φαντάσματα... Τώρα αυτή περνάει την ημέρα τ Βαλεντίνου και των γενεθλίων της με άλλο κ εγώ θα έχω να θυμάμαι πως την πρώτη φορά που ερωτεύθηκα ξεφτιλίστηκα.... και το χειρότερο είναι πως δεν προσπάθησε καθόλου να μου αλλάξει γνώμη, έστω και για τα μάτια του κόσμου.... γιατί έτσι?
Σταμάτης ▾
  (στις 24-02-2015)
επειδή μπορεί
stella ▾
  (στις 10-01-2016)
eimouna se sxesh peripou 2 mhnes xwrisa epeidh me keratwse me mia filh mou.Aftos den hxere oti eixa mathei oti htan se allh sxesh kai egw apo ton thumo mou to keratwsa kai egw .Twra aftos prospathei na me kanei na zhlepsw kai den xerw an prepei na zhlepsw ti na kanw?
Σεμινα ▾
  (στις 11-04-2016)
Δεν αξιζει να χαραμισετε τα δακρυα σας για κανεναν....αν και εγω αυτο κανω
Σαντρα ▾
  (στις 26-10-2016)
Χωρισα σημερα μετά από 1.5 χρόνο σχέσης ειμαι 18.5 και αυτος 19..Ήταν ότι πιο υπέροχο ειχα ποτε μου σαν σχέση.Στην αρχή ήταν όλα τόσο υπέροχα,σαν παραμύθι. Μου φερόταν σαν κύριος με αγκαλιαζε και με έναν να νιώθω ασφαλής μαζί του και δεν έπαψε ποτέ να το κάνει μέχρι σήμερα το βράδυ που χωρίσαμε ..σπουδάζει στην Κρήτη και εγώ είμαι αθηνα και είχε έρθει πριν μια βδομάδα αθηνα..τσακωθηκαμε και τον εεδιωξα απ το σπίτι..αλλα δεν ηταν αυτος ο λογος του χωρισμου είχε απο καιρο που μου μίλαγε απότομα για καθε φορά που του έλεγα κάτι που με απασχολούσε ή με ειχε νευριασει κατι που εκανε αυτος...Μου είπε και ένα ψεμμα πριν έρθει ότι ήταν σπίτι του αλλά μετά έμαθα ότι κοιμήθηκε σε μια φίλη του στην Κρήτη και τσακωθηκαμε γι’αυτό..Έχω κουραστεί να μου μιλάει απότομα και να με λέει ”ρε”..πιστεύω δεν αξίζει ούτε σε εμένα ούτε σε καμία κοπέλα να της φερεται ετσι...αν μπορούσε ποτέ να το διαβάσει αυτό θα του έλεγα ότι τον αγάπησα όσο κανένα αλλα αυτά τα 2 η απόσταση και η απότομη συμπεριφορά με κούρασαν και δεν μπορώ να συνεχίσω μαζί του.. τιτακο ..σ’αγαπάω και θα σε αγαπαω αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι❤
βασω ▾
  (στις 07-04-2018)
Σημερα χωρισα ηταν η προτη μου σχεση βασικα ειμαι 15 και αυτος ηταν πολυ μεγαλητερος μου και τα ειχαμαι 1,5 χρονο σημερα με πονεσε πιο πιλυ απο ολες της φορες βασικα ξεχασα να πω πως τσακονομασταν συνεχια ζηλεβε συνεχια και σημερα επιδη δεν αντεχα αλλο του ειπα θελω να τελιοσουμε δεν παει πουθενα ολο αυτο με εμας και θα βρεις μια αλλη κοπελα ξεχασα να πω πως οταν τσακονομαστας δεν μηλαγαμε κσι συνεχια εκανε το προτο βιμα αυτος αλλα τωρα τελεφτεα και εγω και μου ειπε επι λεξη Ενταξη και το εχω κανει του λεω τι εχεις κανει μου λεει βρικα αλλη κοπελα και ρε παιδια δεν καταλαβενω μεσα σε δυο μερες ποτε προλαβε και βρικε αλλη τοση αγαπη μου ειχε σημερα ειμαι σαν καπιος να μου εχει σπαση την καρδια σε χιλια κοματια και δεν το αντεχω αυτο μα τοσο γριγορα να βρει αλλη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;
Kατηγορία: Άνθρωπος
Tags: σχέσειςχωρισμόςφίλοιζωήμελαγχολίαψυχολογία
Έχει 14 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Πως θα βρω ταίρι, αγόρι -κοπέλα για σχέση;
ταίρι
Θέλετε να κάνετε κι εσείς μια σχέση; Θέλετε να βρείτε το ταίρι σας και δεν μπορείτε; Πως θα καταφέρετε να ρίξετε ένα αγόρι - κοπέλα; Δείτε!

Πως να μην κοκκινίζω όταν ντρέπομαι!
ντρέπομαι και κοκκινίζω
Πολλές φορές όταν μιλάμε με κάποιον ή όταν ντρεπόμαστε, κοκκινίζουμε! Το πρόσωπό μας γίνεται κατακόκκινο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε!

Γιατί κοκκινίζω όταν μιλάω με κάποιον;
κοκκινίζω από ντροπή
Ξαφνικά εκεί που μιλάτε με κάποιον, πετάτε κάτι πολύ αποτυχημένο! Δυστυχώς, δεν υπάρχει γυρισμός... κοκκινίζετε από ντροπή... γιατί όμως;

Πως να κερδίσω ξανά τον πρώην μου
κερδίσω τον πρώην
Χωρίσατε και θέλετε να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας; Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα, μην τρελένεστε, δείτε εδώ τι θα μπορούσατε να κάνετε!

Γιατί οι απατημένοι άντρες ονομάζονται κερατάδες;
κερατάς
Ξέρετε γιατί οι απατημένοι σύζυγοι και για την ακρίβεια οι άντρες, ονομάζονται κερατάδες; Τι είναι ο κερατάς και γιατί του αποδόθηκε αυτός ο τίτλος;

Πως να τον κάνω να με ερωτευτεί
ερωτευμένο κορίτσι
Είναι σίγουρα κάτι το οποίο απασχολεί ή απασχόλησε πολλές από εμάς σε κάποια φάση της ζωής μας, χωρίς επιτυχία πολλές φορές. Ας δούμε όμως!

Άγιος Βαλεντίνος: δώρα και έξυπνες ιδέες!
Άγιος Βαλεντίνος Δώρα
Πλησιάζει και φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και στύβετε πάλι το μυαλό σας να δείτε τι δώρο θα κάνετε στον Βαλεντίνο σας; Για δείτε!

Άγχος για του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε πως να τον γιορτάσετε!
Αγιος Βαλεντίνος
Έχετε άγχος για το πως να γιορτάσετε τη γιορτή των ερωτευμένων -του Αγίου Βαλεντίνου, με το έταιρον ήμισυ; Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο, δείτε!

Τι δώρο να πάρω για του Αγίου Βαλεντίνου
Ιδέες για δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου
Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο να πάρετε για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε μερικές ιδέες και προτάσεις στο άρθρο που ακολουθεί.

Πως να μην ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα
Πως να μην ξαναερωτευτείς το λάθος άτομο
Είσαι από αυτούς/ές που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο; Δες μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος!

Γιατί κλείνουμε τα μάτια όταν φιλιόμαστε
Γιατί φιλιόμαστε με κλειστά μάτια
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχουμε κλειστά τα μάτια μας όταν φιλάμε τον/την αγαπημένο/η μας; Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί.
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ