coolweb


Τι είδους ρούχα μας δείχνουνε πιο αδύνατους;

ρούχα αδυνατίζουν

Διαβάστηκε: 43.049 φορές
Το ντύσιμο παίζει ρόλο στο πόσο αδύνατοι δείχνουμε. Τι ρούχα να φοράμε και πως θα πρέπει να ντυνόμαστε; Πως κρύβουμε ατέλειες στο σώμα μας;
Ο τρόπος που ντυνόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο στο πως δείχνουμε. Όχι μόνο δείχνουμε πχ πιο επαγγελματίες, πιο τρέντυ, πιο χαλαροί αλλά μπορούμε να μοιάζουμε και πιο αδύνατοι από αυτό που πραγματικά είμαστε.

Το πρώτο και βασικό σφάλμα που κάνουμε κατά το ντύσιμό μας, είναι να φοράμε ρούχα τα οποία δεν είναι στο σωστό νούμερο και κοινώς δεν ταιριάζουν πάνω στο σώμα μας, όπως θα μπορούσαν να ταιριάξουν.

Δεν μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε ακριβώς το νούμερο για κάθε τύπο ρούχου. Αυτό γιατί ρούχο από ρούχο διαφέρει σε λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς ότι το «κλασσικό» νούμερο που φοράμε θα μας ταιριάζει απόλυτα.

ντύσιμοΈτσι, στην περίπτωση που φοράμε μια μπλούζα πχ XL, αν αγοράσουμε μία σε L, θα μας είναι τσίτα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τονίζεται κάθε περιοχή όπου «κρύβεται» λίγο παραπάνω λίπος.
Φορώντας όμως το σωστό νούμερο, δεν θα τσιτώσει και κρεμάσει αυτές τις περιοχές με αποτέλεσμα να μη γίνονται εύκολα αντιληπτές. Οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε το σωστό νούμερο για το κάθε ρούχο.

Αντίστοιχα, αν πάρουμε μεγαλύτερο, θα μας προσδίδει περισσότερο όγκο.

Επίσης, αποφύγετε κάποιους τύπους ρούχων που δεν σχηματίζουν την εξωτερική σας γραμμή όπως θα επιθυμούσατε. Αυτός είναι και ένας λόγος που δυσκολευόμαστε μερικές φορές να βρούμε ρούχα: αν έχουμε ατέλειες στο σώμα μας, δυσκολότερα θα βρούμε κάποια ρούχα που θα «απαλύνουν» τις ατέλειες αυτές και θα μας αρέσει.


Ντύσιμο με παντελόνια

Αν θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατοι, προτιμήστε τα λίγο φαρδιά παντελόνια και τα ελαφρώς χαμηλοκάβαλα. Με αυτόν τον τρόπο θα «απαλύνετε» την εμφάνιση του φουσκωμένου σας στομαχιού. Με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, φροντίστε να φοράτε μία μπλούζα ή τέλος πάντων οτιδήποτε από πάνω, που θα είναι αρκετά μακρύ.

Τα παντελόνια στυλ καμπάνα θα σας βοηθήσουνε αν έχετε μεγάλο γοφό. Μπορείτε φορώντας αυτά, να περιορίσετε οπτικά το μέγεθος του γοφού σας και να δείχνετε πιο αδυνατισμένοι στο σημείο αυτό. Επίσης προτιμήστε τα απλά παντελόνια χωρίς πολλά σχέδια και πολλές τσέπες, θα σας βοηθήσουν! Αποφύγετε τα τσίτα παντελόνια που θα τονίσουν πολύ τα παχουλά σας μπούτια και τον πισινό σας, καθώς επίσης και τα ανοιχτόχρωμα, για τον ίδιο λόγο!

Ντύσιμο στο πάνω μέρος του σώματος

Τώρα για το πάνω μέρος του σώματος, αποφύγετε τα αμάνικα τα οποία θα προδώσουν τα μπράτσα σας. Τώρα από την άλλη, αν έχετε καλοσχηματισμένα μπράτσα, φροντίστε να τα τονίσετε, ώστε η εστίαση στις άλλες ατέλειες, να περιοριστεί.

Σε μη καλοσχεδιασμένα σώματα, αποφύγετε ρούχα πολύ εφαρμοστά αλλά και πολύ φαρδιά. Συμβιβαστείτε με κάτι ενδιάμεσο, που δεν θα σας κάνουν μεν top model, αλλά θα σας απαλύνουν την γραμμή του σώματος.

Επίσης, αποφύγετε μπλουζάκια με οριζόντιες ρίγες! Όσο χαζό κι αν σας φαίνεται, θα φαίνεστε πιο παχουλοί! Προτιμήστε αυτά με τις κάθετες ρίγες. Θα σας δείξουν πιο ψηλούς και λιγότερο παχουλούς.

Ντύσιμο για γυναίκες

σώμαΓια τις γυναίκες, αν θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατες, καλό είναι να αποφεύγετε τις πλισέ φούστες και να προτιμάτε τις φούστες με γραμμή A-line. Μπορείτε επίσης να ισορροπήσετε τη γραμμή σας με τα μπλουζάκια ντεκολτέ, αν έχετε καλοσχεδιασμένους ώμους. Αυτό θα βοηθήσει να τους τονίσετε και η εστίαση σε άλλες ατέλειες του σώματός σας, να περιοριστεί.

Φορέστε τακούνια ιδιαίτερα με τα παντελόνια, καθώς σας κάνουν να δείχνετε πιο ψηλές και περιορίζεται οπτικά το πάχος.

Μαύρα ρούχα

Κλείνοντας σιγά σιγά, αν και θεωρείται δεδομένο, τα μαύρα ρούχα μας δείχνουν πιο αδύνατους. Ενώ τα ανοιχτόχρωμα το αντίθετο.

Αποφύγετε όμως όσο μπορείτε τα μαύρα ρούχα, μιας και δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενα και ευχάριστα. Προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή τομή και να τα περιορίσετε όσο γίνεται.

Στάση του σώματος

Τέλος, ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό, συνδυαστικά με το ντύσιμό σας, που πρέπει να προσέξετε, είναι η στάση του σώματός σας. Πετάξτε πίσω τους ώμους σας και μην καμπουριάζετε. Ψηλά το κεφάλι και να κοιτάτε με αυτοπεποίθηση, μετράει!


Να αναφέρουμε πως αυτά απλά προσπαθούν να κρύψουν αυτό που πραγματικά είμαστε. Το καλύτερο είναι να μην παλέψουμε για να κρύβουμε τις ατέλειες, αλλά να παλέψουμε για να τις διορθώσουμε επάνω στο σώμα μας.

Όμως, δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα με αυτό που είμαστε, έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε! Μη γινόμαστε και μίζεροι, κανείς δεν είναι τέλειος... ;)

Διαβάστε στη συνέχεια Γιατί τα φερμουάρ γράφουν YKK
Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν φοράμε ρούχα στο πρόσωπο; Πως διατηρείται ζεστό;
ρούχα στο πρόσωπο
Το σκεφτήκατε ποτέ; Γιατί παντού φοράμε ρούχα αλλά όχι στο πρόσωπο; Πως το πρόσωπό μας παραμένει ζεστό χωρίς ρούχα; Δείτε!
Τι διαφορά έχει το t-shirt από το φανελάκι
Διαφορά φανέλας - μπλούζας
Πως ξεχωρίζει το κοντομάνικο μπλουζάκι από το φανελάκι; Είναι το ίδιο; Δείτε τη διαφορά, δεν πάει το μυαλό σας.
Αγορά ρούχων στο internet: Τα υπέρ και τα κατά
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ρούχων μέσω internet
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ρούχων μέσω διαδικτύου; Ποια είναι τα οφέλη και τι να προσέξετε; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Πως βάζουμε το μαντήλι στο σακάκι
Πως διπλώνεται η ποσέτ
Πως διπλώνεται το μαντήλι που μπαίνει στο πέτο του σακακιού; Δείτε μερικές προτάσεις στο σύντομο άρθρο που ακολουθεί.
Γιατί τα μπλουζάκια πόλο έχουν γιακά
Γιατί τα πόλο έχουν γιακά
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι μπλούζες τύπου πόλο έχουν πάντοτε γιακά; Χρησιμεύει κάπου; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Τι είδους ρούχα μας δείχνουνε πιο αδύνατους;
Kατηγορία: Ντύσιμο
Tags: ρούχαντύσιμοπαντελόνιαφούστεςμπλουζάκιααδύνατος
Έχει 0 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Δέσιμο της γραβάτας (κόμπος), πως;
κόμπος γραβάτας
Αν έχετε πρόβλημα επειδή δεν ξέρετε να δένετε την γραβάτα σας (να κάνετε τον κόμπο), κανένα πρόβλημα! Ακολουθήστε τον οδηγό μας και είσαστε άψογοι!

Πως βάζουμε το μαντήλι στο σακάκι
Πως διπλώνεται η ποσέτ
Πως διπλώνεται το μαντήλι που μπαίνει στο πέτο του σακακιού; Δείτε μερικές προτάσεις στο σύντομο άρθρο που ακολουθεί.

Πως δημιουργήθηκαν οι γραβάτες;
γραβάτες δημιουργήθηκαν
Ποιες είναι οι θεωρίες για το πως δημιουργήθηκαν οι γραβάτες και ποια είναι η προέλευσή τους; Αλήθεια, πως ξεκίνησαμε να τις χρησιμοποιούμε; Δείτε!

Γιατί δεν φοράμε ρούχα στο πρόσωπο; Πως διατηρείται ζεστό;
ρούχα στο πρόσωπο
Το σκεφτήκατε ποτέ; Γιατί παντού φοράμε ρούχα αλλά όχι στο πρόσωπο; Πως το πρόσωπό μας παραμένει ζεστό χωρίς ρούχα; Δείτε!

Γιατί τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;
Τσέπη jeans
Όλοι έχετε προσέξει ότι τα περισσότερα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί; Που χρησιμεύει; Ας δούμε!

Γιατί τα γυναικεία πουκάμισα έχουν τα κουμπιά στα αριστερά;
κούμπωμα γυναικείου πουκάμισου
Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα γυναικεία πουκάμισα έχουν ανάποδα τα κουμπιά σε σχέση με τα ανδρικά; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ας δούμε!

Τι διαφορά έχει το t-shirt από το φανελάκι
Διαφορά φανέλας - μπλούζας
Πως ξεχωρίζει το κοντομάνικο μπλουζάκι από το φανελάκι; Είναι το ίδιο; Δείτε τη διαφορά, δεν πάει το μυαλό σας.

Γιατί τα φερμουάρ γράφουν YKK
Τι σημαίνει το ΥΚΚ στα φερμουάρ
Γιατί στα περισσότερα φερμουάρ γράφει YKK; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Ας δούμε στο σύντομο άρθρο που ακολουθεί.

Γιατί τα μπλουζάκια πόλο έχουν γιακά
Γιατί τα πόλο έχουν γιακά
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι μπλούζες τύπου πόλο έχουν πάντοτε γιακά; Χρησιμεύει κάπου; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.

Ποια είναι η προέλευση της γραβάτας
Πως πήρε το όνομα της η γραβάτα;
Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για το πως δημιουργήθηκαν οι γραβάτες. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε δυο από τις ...

Τι Γυναικεία Ρούχα Υπάρχουν;
γυναικεία ρούχα
Τα γυναικεία ρούχα εκτός του να ντύνουν, παράλληλα θα πρέπει να προσδίδουν κομψό στιλ αλλά και να τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας ...
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ