coolweb


Αγορά ρούχων στο internet: Τα υπέρ και τα κατά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ρούχων μέσω internet

Διαβάστηκε: 18.615 φορές
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ρούχων μέσω διαδικτύου; Ποια είναι τα οφέλη και τι να προσέξετε; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Οι αγορές μέσω διαδικτύου κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην χώρα μας. Και πλέον δεν αφορούν μόνο ηλεκτρονικά είδη ή αντικείμενα τεχνολογίας, αλλά σχεδόν τα πάντα.

Ένας από τους τομείς που γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια, είναι οι online αγορές ρούχων. Ωστόσο, το να αγοράσει κανείς ρούχα μέσω internet έχει τα υπέρ και τα κατά του.

Γιατί, λοιπόν, κάποιος να αγοράσει ρούχα μέσω διαδικτύου και τι πρέπει να προσέξει; Ας δούμε αναλυτικά.

Τα υπέρ της αγοράς ρούχων μέσω internet

Τα πλεονεκτήματα των online αγορών είναι λίγο-πολύ γνωστά. Τα περισσότερα από αυτά ισχύουν και για τις αγορές ρούχων.

Για παράδειγμα είναι γρήγορες, βολικές δεδομένου ότι γίνονται από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας, και πάνω απ' όλα ασφαλείς.

η αγορά ρούχων μέσω ίντερνετ είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής
Το internet προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα και για όλα τα πορτοφόλια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ότι ακριβώς θα βρίσκατε σε ένα φυσικό κατάστημα και πολύ περισσότερα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε "σπάνια" κομμάτια που δεν θα τα βρίσκατε εύκολα αλλού, ειδικά αν μένετε στην επαρχία που οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των διαδικτυακών αγορών είναι οι χαμηλές τιμές και οι μεγάλες προσφορές που κάνουν τα καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας τα ψώνια σας online θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα με έκπτωση.

Εκτός, όμως, από τις προσφορές και τις εκπτώσεις γενικά θα βρείτε και πιο χαμηλές τιμές σε ένα διαδικτυακό, από ότι σε ένα φυσικό κατάστημα.

Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι το κατάστημα που πουλάει ρούχα μέσω internet έχει μικρότερο λειτουργικό κόστος, καθώς έχει λιγότερο προσωπικό, αφού δεν έχει πωλητές, δεν χρειάζεται να διαθέτει χώρο σε εμπορική περιοχή, αλλά μπορεί να νοικιάζει απλά μια αποθήκη κλπ.

ουρά σε δοκιμαστήριο ρούχων καταστήματος
Τέλος, αγοράζοντας ρούχα online δεν θα χρειαστεί να περιμένετε σε τεράστιες ουρές που υπάρχουν συχνά έξω από τα δοκιμαστήρια των μεγάλων πολυκαταστημάτων.


Τα κατά της αγοράς ρούχων μέσω internet

Είδαμε τα πλεονεκτήματα που έχει η αγορά ρούχων στο internet, τα οποία είναι ουκ ολίγα. Φυσικά, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα. Ας τα δούμε.

Μια βασική ανησυχία όσων σκοπεύουν να αγοράσουν ρούχα μέσω διαδικτύου είναι η εφαρμογή που θα έχουν πάνω τους, αν έχουν επιλέξει το σωστό μέγεθος, αν τους πηγαίνουν κλπ.

Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι άλλο πράγμα να δοκιμάσεις ένα ρούχο σε ένα φυσικό κατάστημα και άλλο να το παραγγείλεις από μια φωτογραφία, ακόμη κι αν έχεις βρει το κατάλληλο μέγεθος από το μεγεθολόγιο που προσφέρουν συνήθως τα διαδικτυακά καταστήματα.

μεγεθολόγιο για γυναικεία ρούχα
Δηλαδή μπορείτε να μετρήσετε μόνοι σας τις διαστάσεις σας και να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς με την βοήθεια ενός πίνακα.

Αν πάλι δεν αισθάνεστε σίγουροι, πολλά online μαγαζιά προσφέρουν επιστροφή με χαμηλό κόστος ή και δωρεάν σε περίπτωση που επιλέξατε λάθος μέγεθος ή δεν σας αρέσει η εφαρμογή του ρούχου επάνω σας.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι συνήθως υπάρχει μια αναμονή από την στιγμή που θα βάλετε την παραγγελία μέχρι να πάρετε το ρούχο στα χέρια σας. Αντίθετα σε ένα φυσικό κατάστημα πραγματοποιείτε άμεσα την αγορά.

Ωστόσο, ο πιο βασικός φόβος αυτών που αποφεύγουν τις online αγορές είναι η ασφάλεια των προσωπικών τους στοιχείων ή των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας.

οι αγορές με κάρτα μέσω ίντερνετ είναι απολύτως ασφαλείς
Στην πραγματικότητα οι αγορές αυτές είναι πολύ ασφαλείς, καθώς όλα τα καταστήματα διαθέτουν κρυπτογραφημένα συστήματα για την ασφάλεια των συναλλαγών που τα παρέχουν οι ίδιες οι τράπεζες.

Επίσης μπορείτε συνήθως να πληρώσετε και με τραπεζική κατάθεση ή paypal ή ακόμη και μετρητά κατά την παραλαβή (αντικαταβολή).

Είδαμε λοιπόν τα υπέρ και τα κατά της αγοράς ρούχων στο internet. Τα βάζετε κάτω και αποφασίζετε τι σας συμφέρει πραγματικά και τι όχι.

Καλές αγορές!

Διαβάστε στη συνέχεια Online - διαδικτυακά ψώνια: αξίζουν; Είναι πιο οικονομικά;
Σχετικά άρθρα

Πως να αγοράσω παπούτσια στο internet; Μέρος 2ο
παπούτσια στο internet
Δείτε λοιπόν στο δεύτερο μέρος, πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία αγοράς παπουτσιών στο internet, εύκολα και βήμα - βήμα!
Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;
εκπτώσεις 2024
Ας δούμε εδώ πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις - ποιες οι περίοδοι - ημερομηνίες που ξεκινάνε και λήγουν στο έτος, ώστε να ξέρουμε πότε να τις περιμένουμε!
Πως να αγοράσω παπούτσια στο internet; Μέρος 1ο
αγορά παπουτσιών
Είστε σχετικά καινούριοι στο διαδίκτυο και θέλετε να μάθετε πως να κάνετε μία αγορά παπουτσιών στο internet; Ας δούμε, δεν είναι δύσκολο!
Γιατί να αγοράσω παπούτσια μέσω internet;
παπούτσια online
Αναρωτιέστε τι πλεονεκτήματα θα είχε η αγορά παπουτσιών στο internet; Ας δούμε λοιπόν γιατί να το προτιμήσετε και τι θα κερδίσετε!
Τι να αγοράσω στις εκπτώσεις;
Εκπτώσεις και αγορές
Κάθε φορά που έρχονται οι εκπτώσεις τις βλέπουμε σαν ευκαιρία για αγορές. Τι συμφέρει όμως πραγματικά να αγοράσουμε στις εκπτώσεις;
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Αγορά ρούχων στο internet: Τα υπέρ και τα κατά
Kατηγορία: Ντύσιμο
Tags: ρούχααγορέςαγορά ρούχωνεκπτώσειςδιαδίκτυοψώνιαonlineντύσιμο
Έχει 0 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;
εκπτώσεις 2024
Ας δούμε εδώ πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις - ποιες οι περίοδοι - ημερομηνίες που ξεκινάνε και λήγουν στο έτος, ώστε να ξέρουμε πότε να τις περιμένουμε!

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά 2024
Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακές 2024
Πολύς ντόρος γίνεται για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Αλήθεια ξέρουμε πόσες και ποιες είναι όμως αυτές οι Κυριακές;

Αγορά laptop: συμβουλές - tips και τι να προσέξω!
αγορά laptop
Πρόκειται να προβείτε σε αγορά laptop; Δείτε εδώ κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο και καταλληλότερο για εσάς!

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε αυγά!
αυγά αγορά
Πρόκειται να πάτε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσετε αυγά; Δείτε εδώ τι θα πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε, έτσι ώστε να ξέρουμε τι τρώμε!

Πόσο αδιάβροχο είναι το ρολόι σας;
αδιάβροχα ρολόγια
Αλήθεια πόσοι από μας γνωρίζουμε τι σημαίνει η κωδικοποίηση για τα αδιάβροχα ρολόγια; Πώς να την διαβάσουμε για να δούμε πόσο αδιάβροχο είναι ένα ρολόι;

Αγορά λαμπών led: τι να προσέξω!
αγοράσετε λάμπες led
Πρόκειται να προβείτε σε αγορά λαμπών led; Και πολύ καλά θα κάνετε! Πριν αγοράσετε όμως, δείτε τι να προσέξετε ώστε να κάνετε μια καλή αγορά!

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 2ο: τεχνικά χαρακτηριστικά
τεχνικά χαρακτηριστικά τηλεόρασης
Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε μία τηλεόραση. Ας δούμε λοιπόν!

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 1ο: γενικά
αγορά τηλεόρασης
Πρόκειται να αγοράσετε καινούρια τηλεόραση; Δείτε εδώ τι θα ήταν καλό να προσέξουμε προτού κάνουμε την κίνηση, ώστε να κάνουμε μια καλή αγορά!

Αγορά αυτοκινήτου: προσέξτε πριν αγοράστε
καινούριο αυτοκίνητο
Πρόκειται να αγοράσετε καινούριο αμάξι και είστε αναποφάσιστος και μπερδεμένος; Δείτε μερικές παραμέτρους που θα πρέπει να σκεφτείτε πριν την αγορά!

Τι να αγοράσω στις εκπτώσεις;
Εκπτώσεις και αγορές
Κάθε φορά που έρχονται οι εκπτώσεις τις βλέπουμε σαν ευκαιρία για αγορές. Τι συμφέρει όμως πραγματικά να αγοράσουμε στις εκπτώσεις;

Online - διαδικτυακά ψώνια: αξίζουν; Είναι πιο οικονομικά;
διαδικτυακά ψώνια
Συμφέρει να κάνουμε τα ψώνια μας διαδικτυακά - online; Είναι καλό να ψωνίζουμε με αυτόν τον τρόπο ή με τον παραδοσιακό της βόλτας στην αγορά;

MAC vs PC: τι να αγοράσω;
αγορά mac ή pc
Σκέφτεστε να αγοράσετε υπολογιστή και έχετε μπει στο δίλημμα: τι να αγοράσω MAC ή PC; Δείτε εδώ κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην αγορά!
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ