coolweb


Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!

ποιότητα ζωής

Διαβάστηκε: 26.802 φορές
Δείτε κάποια κολπάκια, για να διώξετε τη μιζέρια - τη μελαγχολία και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας! Τι μπορείτε να κάνετε; Ας δούμε!
Πολλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας και πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε, δεν αντιδράμε και δεν τα αναλύουμε σωστά.

μιζέρια μελαγχολίαΈτσι, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, υποβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας, ζούμε πιο μίζερα και μελαγχολούμε, χωρίς καλά καλά να μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο!

Ας δούμε λοιπόν, τι θα ήταν καλό να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας!

Δεχθείτε τα λάθη των φίλων σας
Μπορεί να πληγωθήκατε από κάποιον. Συμβαίνει. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Να είστε σίγουροι πως όπως κάνουνε κι αυτοί, έτσι κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι απέναντί τους, χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Απλά αποδεχθείτε το και τελείωσε, έληξε.

Κάντε καινούριους φίλους
Ανοιχτείτε, μη φοβάστε! Κάντε καινούριους φίλους, εννοείτε κρατώντας και τους παλιούς. Έτσι θα γνωρίσετε καινούρια πράγματα στη ζωή και θα κάνετε κι άλλα πράγματα που θα σας γεμίσουν.

Βρείτε μια καινούρια δουλειά
Προσπαθήστε να βρείτε μια καινούρια δουλειά, που θα σας ενθουσιάζει. Στη δουλειά καταναλώνουμε τη μισή ζωή μας. Οπότε φροντίστε να έχει κάτι που θα σας αρέσει.

Κάντε ένα μακρινό ταξίδι
Δείτε άλλους πολιτισμούς, γνωρίστε άλλους ανθρώπους, φάτε διαφορετικό φαγητό. Θα σας αναζωογονήσει, είναι συναρπαστικό(σαν το coolweb.gr :p) και θα σας γεμίσει τις "μπαταρίες" σας!

Πάρτε ρίσκα
Η ζωή σας είναι τόσο βαρετή και μουντή, μήπως επειδή την κάνατε εσείς έτσι; Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπαθήσατε να κάνετε κάτι δύσκολο; Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε στον κόπο να κάνετε κάτι, ρισκάροντας; Να αγωνιάτε αν θα τα καταφέρετε; Πάρτε τα ρίσκα σας και αγωνιστείτε!


Αλλάξτε το περιβάλλον εργασίας σας
Καθαρίστε τα έπιπλά σας και ανακατατάξτε τα στο χώρο σας. Βάλτε έναν ευχαριστο χαμηλό φωτισμό, βάλτε όμορφα πραγματάκια στο γραφείο σας, κάντε το περιβάλλον σας ευχάριστο. Κάντε το με τον τρόπο σας, να σας αρέσει πολύ!

Κοιμηθείτε σωστά, ξυπνήστε πρωί
Κοιμηθείτε τις σωστές ώρες και ξυπνήστε νωρίς το πρωί. Αυτό θα κάνει καλό στη διάθεσή σας, θα σας δώσει θετική ενέργεια και θα κάνει καλό στον ψυχολογικό σας κόσμο!

Γίνετε καλύτερος, όχι τέλειος
Η τελειότητα θα καταστρέψει κάποιους τομείς της ζωής σας. Είναι καλό να την αποφεύγουμε. Προσπαθήστε όμως σε κάποια πράγματα, όχι να γίνετε τέλειοι, αλλά να βελτιωθείτε!

Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας
Έτσι είστε και σε όποιον αρέσετε... Σάμπως οι άλλοι νομίζετε καλύτεροι είναι; Εσείς μπορεί να υστερείτε στο τάδε, είστε όμως σίγουρα καλύτεροι αλλού, και πολλές φορές δεν το ξέρετε και οι ίδιοι...

Δοκιμάστε κάτι καινούριο
Μη διστάζετε και μην έχετε προκαταλήψεις. Δοκιμάστε! Έχετε να χάσετε τίποτα;! Θα δώσει άλλο χρώμα στη ζωή σας...

Κάντε διακοπές
Παρατήστε τα όλα και πηγαίντε για λίγες μέρες διακοπές! Αν δεν σας παίρνει οικονομικά, μην παραιτήστε! Υπάρχουν και διάφοροι τρόποι στο να κάνετε φθηνές διακοπές! Μην το αφήστε έτσι! Μπορείτε να δείτε σε άρθρο μας πως να κάνετε φθηνές διακοπές, θα σας βοηθήσει αρκετά.

Αποφεύγετε τους καυγάδες
Είναι απο τα πιο σημαντικά. Όσο και αν δεν σας αρέσει κάτι, μη μαλώνετε. Ένας καυγάς, θα μας δημιουργήσει εσωτερική ψυχολογική αστάθεια στο παρόν και στο μέλλον. Δεν θα μπορούμε να βρούμε ψυχολογική ηρεμία και δεν θα είναι στο χέρι μας να το ελέγξουμε!

Παίξτε ένα παιχνίδι
Ναι, παίξτε ένα παιχνίδι, σαν παιδί! Γελάστε, ξεδώστε και αντιδράστε ξέφρενα, χωρίς ενδοιασμούς και "κολλήματα"!

Σταματήστε να ασχολήστε με "λάθος" προβλήματα
Μην ασχολήστε με ανούσια προβλήματα στη ζωή σας. Αυτά, πάντα θα υπάρχουν. Δεν μπορούμε όμως να ζούμε συνέχεια έτσι! Κάντε τα πέρα και ζήστε ευχάριστα! Ασχοληθείτε μόνο με πραγματικά προβλήματα.

Βρείτε τα με κάποιον που μαλώσατε
Θα σας φύγει ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος, το οποίο φώλιαζε μέσα σας. Θα καταλάβετε τι θέλω να σας πω, όταν το κάνετε...

Αγοράστε κάτι που επιθυμούστε εδώ και πολύ καιρό...
...αλλά δεν είχατε τα χρήματα να το αγοράσετε! Απλά πάντε και πάρτε το, χωρίς πολλές πολλές σκέψεις. Άλλωστε γι’ αυτό εν μέρη δουλεύουμε, για να ζούμε καλύτερα...

Αλλάξτε την γκαρνταρόμπα σας
Ντυθείτε όπως θέλετε εσείς, βάλτε ρούχα που θα σας κάνουνε να νιώθετε πιο όμορφα! Δοκιμάστε ακόμα και τα πιο "περίεργα", ποτέ δεν ξέρετε...

Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση
Πιστεύω όλοι πάνω κάτω ξέρουμε τους λόγους... ψέυτικα πρότυπα, χειραγώγησει, λανθασμένη απεικόνιση της πραγματικής κοινωνίας, δημιουργία κομπλεξ, λάθος πρότυπα, καταπάτηση αξιών, "διακριτική" παραπληροφόρηση, κλπ κλπ.

Ξεκινήστε κάτι extreme
Ξεκινήστε να κάνετε κάτι που δεν φανταζόσασταν! Κάτι πολύ φευγάτο! Φτάστε την αδρεναλίνη στα ύψη!

Κόψτε μια παλιά κακιά συνήθεια
Σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας. Όλοι έχουμε αρκετές κακές συνήθειες. Κόψτε μία από αυτές και κάντε μια καινούρια αρχή στη ζωή σας, χωρίς αυτήν!

Σταματήστε να παραπονιέστε
Μην είστε μίζεροι. Εστιάστε στο πρόβλημα και μην παραπονιέστε, απλά αντιμετωπίστε το. Δεν θα λυθεί μόνο του με την γκρίνια και τα παράπονα. Αν μπορείτε, απολαύστε το κιόλας!

Χαμογελάστε
Μην κρατιέστε και μην είστε σοβαροί. Δεν χρειάζεται! Απλά χαμογελάστε, λιώστε στο γέλιο, ξεσπάστε! Βάλτε το στη ζωή σας για τα καλά και θα αλλάξουν πολλά πράγματα...

Ζήστε το σήμερα
Όχι το χθες, ούτε το αύριο. Πηγαίντε, ζήστε αυτό που μπορείτε τώρα και αφήστε το χθες πίσω. Δεν είναι εδώ πια. Και το αύριο δεν υπάρχει ακόμα, οπότε μην σας απασχολεί. Ζήστε το σήμερα χωρίς τις χθεσινές αναμνήσεις και τις αυριανές έγνοιες. Σκεφτείτε το πολύ καλά αυτό...

ζωή

Με τα παραπάνω θα βελτιώσετε τη ζωή σας και θα αποκτήσει ποιότητα, δοκιμάστε και προσπαθήστε και στο τέλος θα πετύχετε να έχετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Καλή τύχη :)

Διαβάστε στη συνέχεια Πως να φτιάξετε τη ζωή σας & να γίνετε πιο ευτυχισμένοι!


Σχετικά άρθρα

9 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας!
βελτίωση ζωής
Δείτε εδώ κάποιες υπέροχες συμβουλές για να βελτιώσετε, να κάνετε καλύτερη και να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην απελπίζεστε, υπάρχει πάντα ελπίδα!
Αναζητώντας την ευτυχία Μέρος 1ο: Η απαξίωση της ευτυχίας
Γιατί απαξιώνουμε την ευτυχία
Η απαξίωση της ευτυχίας είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε σε βάρος της. Ποιες είναι οι αιτίες; Ας δούμε!
Αναζητώντας την ευτυχία Μέρος 2ο: Πως να αποφύγετε την απαξίωση της
Πως να αποφύγετε την απαξίωση της ευτυχίας
Η απαξίωση της ευτυχίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε. Πως μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτήν την απαξίωση; Ας δούμε!
Γιατί δεν είμαι ευτυχισμένος/η τα Χριστούγεννα;!
Χριστούγεννα κατάθλιψη
Αλήθεια, γιατί μερικοί από εμάς, δεν είμαστε ευτυχισμένοι τα Χριστούγεννα και νιώθουμε δυστυχισμένοι; Γιατί κάποιοι νιώθουν κατάθλιψη; Ας δούμε!
Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;
χωρισμός
Χωρίσατε με το αγόρι - κορίτσι σας; Δεν ξέρετε πως να χειριστείτε το χωρισμό σας και βρίσκεστε σε μια γενική σύγχυση; Δείτε τι να κάνετε!

Σχόλια

ΚΟΥΡΕΑΣ ▾
  (στις 19-04-2011)
Καπου ειχα βρει ενα ωραιο αποφθευγμα:

”Ονειρεψου σαν να ζουσες για παντα,ζησε σαν να πεθαινες σημερα”

Πολυ καλο αρθρο!!
  (στις 19-04-2011)
Πολύ ωραίο νόημα... έτσι είναι!
Γιώργος ▾
  (στις 07-05-2012)
Πολύ αξιόλογο άρθρο, Μπράβο
Geo ▾
  (στις 23-07-2015)
Πολυ καλο το αρθρο και πιστευω οτι το κομματι της δουλειας παιζει πολυ σημαντικο ρολο στη ζωή του καθενα απο εμας. Οποιος λεει οτι η δουλεια δεν ειναι ευχαριστηση θα πρεπει να καταλαβει οτι αποδεχεται το γεγονος οτι η μιση του ζωη δεν ειναι ευχαριστη... Ας μην χανουμε το τωρα κυνηγώντας ενα μελλον που δεν εχει ερθει ακομα...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!
Kατηγορία: Άνθρωπος
Tags: ποιότητα ζωήςζωήμελαγχολίαμιζέριαευτυχίαψυχολογία
Έχει 4 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Τι είναι το deja vu και γιατί συμβαίνει;
deja vu
Όλοι μας το έχουμε βιώσει λίγο ως πολύ το deja vu... Τι είναι όμως στην πραγματικότητα και γιατί μας συμβαίνει; Είναι θαύμα ή μήπως κάτι άλλο;

Γιατί εμείς οι άνθρωποι κλαίμε; Τι είναι τα δάκρυα;
κλάμα
Αλήθεια, γιατί κλαίμε; Τι μας συμβαίνει; Τι είναι τα δάκρυα και γιατί παράγονται; Δείτε εδώ όλες τις σχετικές πληροφορίες για το κλάμα και τα δάκρυα.

Πως να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση
απόκτηση αυτοπεποίθησης
Δείτε εδώ κάποια πραγματάκια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήστε αυτοπεποίθηση. Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους βασικούς κανόνες.

Πως να φτιάξετε τη ζωή σας & να γίνετε πιο ευτυχισμένοι!
καλύτερη ζωή
Δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για καλύτερη ζωή, πιο ποιοτική, να διώξετε τη μιζέρια και τη μελαγχολία και να γίνετε πιο ευτυχισμένοι

Πως να αποβάλλετε το στρες
διώξιμο στρες
Δείτε μερικά χρήσιμα πραγματάκια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε το στρες! Απλά καθημερινά κολπάκια για να μην έχετε στρες.

Τι είναι το υποσυνείδητο και πως μας επηρεάζει;
Τι είναι υποσυνείδητο και ασυνείδητο
Τι είναι το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο, πως μπορούμε να τα κατανοήσουμε και να τα ανασύρουμε στην επιφάνεια; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.

Στρες και άγχος: τι διαφορά έχουν;
διαφορά στρες - άγχος
Αλήθεια, εσείς σκεφτήκατε ποτέ τι διαφορά έχει το στρες με το άγχος; Δείτε λοιπόν σε αυτό το άρθρο τη διαφορά στρες-άγχους απλά και κατανοητά!

Πως είναι να ζεις στη ξενιτιά;
η ζωή στην ξενιτιά
Πρόκειται να ακολουθήσετε το δρόμο της ξενιτιάς και αναρωτιέστε πως είναι; Ας δούμε εδώ μία γεύση από κάποιον που ξεκίνησε να τη ζει...

9 τρόποι για να βελτιώσετε τη ζωή σας!
βελτίωση ζωής
Δείτε εδώ κάποιες υπέροχες συμβουλές για να βελτιώσετε, να κάνετε καλύτερη και να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην απελπίζεστε, υπάρχει πάντα ελπίδα!

Κατάθλιψη Μέρος 1ο: τι είναι, αιτίες και καταπολέμηση
κατάθλιψη
Τι είναι η κατάθλιψη σε γενικές γραμμές και πως μπορούμε να την καταπολεμήσουμε; Αιτίες; Γιατί μας συμβαίνει και τι είναι καλό να κάνουμε;

Κατάθλιψη Μέρος 2ο: τροφές, διατροφή και σωστό φαγητό
κατάθλιψη και φαγητό
Πως η διατροφή και το φαγητό μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης; Ποιες τροφές να προτιμήσουμε και ποιες να αποφύγουμε;

Τι είναι η ενσυναίσθηση;
Παράγοντες ενσυναίσθησης
Τι είναι αυτή η περιβόητη ενσυναίσθηση για την οποία γίνεται τόσος λόγος; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί, απλά και κατανοητά!
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ