Επειδή μετράει πολύ στο να μην ταλαιπωρούμαστε να
καθαρίσουμε-ξεφλουδίσουμε ένα μήλο για να το φάμε, μπορούμε να το κάνουμε αρκετά γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία!
Αυτό που μετράει πολύ, είναι τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε.
Ξεχάστε τα μαχαίρια και όλα τα παραδοσιακά εργαλεία που μας ταλαιπωρούσαν, γιατί κακά τα ψέμματα, όσο πιο εύκολα το καθαρίζουμε-ξεφλουδίζουμε, τόσο περισσότερα μήλα θα τρώμε!
Λοιπόν, παίρνουμε έναν τέτοιο
αποφλοιωτή τέτοιου τύπου που βλέπετε στη φωτογραφία και "γδέρνουμε" τη φλούδα του μήλου με γρήγορες κινήσεις:

Μην προτιμήστε αποφλοιωτή πατάτας, γιατί θα δυσκολευτείτε περισσότερο:

Αποφλοιωτές όπως στην πρώτη φωτογραφία θα βρείτε παντού, όπως αντίστοιχα και το παρακάτω (εγώ το παρακάτω το πήρα από τα ΙΚΕΑ).
Έπειτα με αυτό το εργαλείο, καθαρίζουμε πανεύκολα το μήλο από τα κουκούτσια και αυτόματα το κόβουμε και σε φέτες, απλά με μία κίνηση!
Δείτε:

Θαύμα! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε ένα καθαρισμένο μήλο πανέτοιμο για φάγωμα!
Υπάρχουν βέβαια και πιο επαγγελματικά εργαλεία για
καθάρισμα και ξεφλούδισμα μήλων, τα οποία για το σπίτι είναι υπερβολή:


Τέλος πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως, αν και η
φλούδα των μήλων είναι πολύ θρεπτική, είναι καλό να τα ξεφλουδίζουμε επειδή η φλούδα είναι φορτωμένη με φάρμακα.
Και το εσωτερικό του μήλου είναι πολύ θρεπτικό και παίρνουμε πολλές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, οπότε καλύτερα έτσι!
Τώρα λοιπόν που μάθαμε πως να ξεφλουδίζουμε - καθαρίζουμε ένα μήλο στα γρήγορα, να τρώτε πολλά, κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό μας!
Διαβάστε στη συνέχεια
Αυγά: σωστό βράσιμο και εύκολο καθάρισμα, πως;
Γιατί όταν κόψουμε ένα μήλο γίνεται καφέ μετά από λίγη ώρα;

Παρατηρούμε πως όταν κόψουμε ένα μήλο, το από μέσα του γίνεται καφέ μετά από λίγη ώρα. Αλήθεια, γιατί συμβαίνει αυτό; Ας δούμε!
Γιατί δεν κάνει να τρώμε τα κουκούτσια από κάποια φρούτα;

Γιατί από κάποια φρούτα δεν κάνει να τρώμε τα κουκούτσια τους ενώ σε κάποια άλλα κάνει; Τι συμβάινει στην κάθε περίπτωση; Δείτε!
Γιατί μαγειρεύουμε το φαγητό και δεν το τρώμε ωμό;

Αναρωτηθήκατε γιατί να μαγειρεύουμε και να μην τρώμε τα φαγητά ωμά; Τι κερδίζουμε με το να βράζουμε - ψήνουμε τα φαγητά; Είναι πιο καλό για την υγεία μας;
Μικρά και έξυπνα κολπάκια μαγειρικής

Δείτε κάποια μικρά έξυπνα κολπάκια μαγειρικής που αξίζει να δείτε και που θα σας βοηθήσουν και διευκολύνουν στο μαγείρεμα του φαγητού.
Όλες οι πληροφορίες για τα καλύτερα είδη τυριών στην πίτσα!

Ποια τα καλύτερα είδη τυριών - κασεριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πίτσα; Τι ιδιότητες έχουν; Ας δούμε λίγες πληροφορίες