coolweb


Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;

λεφτά μέσω internet

Διαβάστηκε: 100.081 φορές
Τελικά μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω internet; Με ποιους τρόπους; Τι απάτες υπάρχουν και τι θα πρέπει να προσέχουμε; Δείτε όλα τα σχετικά!
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι παιζονται πολλά, και φυσικά θέλει αρκετή δουλειά. Σκεφτείτε κάτι σαν επένδυση: επενδύετε χρόνο και στο μέλλον πληρώνεστε.

Ας τα χωρίσουμε σε περιπτώσεις, για να τα δούμε πιο ξεκάθαρα.

Σημείωση: σας παραθέτω τρόπους τους οποίους έχω δοκιμάσει και έχω ψάξει πολύ. Σας παρουσιάζω τα γεγονότα από προσωπική μου εμπειρία. Φυσικά, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε λεφτά οι οποίοι μου διαφεύγουν ή δεν γνωρίζω.

1η περίπτωση: Διαδικτυακός τζόγος κάθε είδους

Αν και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι, ο κανόνας είναι ένας: μακριά! Ακόμα και να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε ένα στανταρ εισόδημα. Επίσης, σε βάθος χρόνου σίγουρα θα βγούμε χαμένοι, αλλά παράλληλα θα μας δημιουργηθεί ενθουσιασμός και θα μπούμε σε έναν κύκλο χασούρας και απραξίας στη ζωή μας.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΝΑΙ

2η περίπτωση: HYIPs, Autosurfs

Είναι ίσως απτις πιο απατεωνίστικες μεθόδους για να βγάλετε χρήματα. Ουσιαστικά δίνετε τα λεφτά σας σε απατεώνες που υποτίθεται πως επενδύονται και σας επιστρέφουν μετά από κάποιες μέρες σε δόσεις το ποσό σας συν κάποιο κέρδος. Αλλά το 99% κάνουν αρπαχτές και φεύγουν με τα λεφτά σας. Οπότε το παιχνίδι παίζεται στο timing: να καταφέρετε να "επενδύσετε" και να πάρετε τα λεφτά σας πριν την σκαπουλάρουν.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΝΑΙ

3η περίπτωση: PTR, PTC sites

Σας πληρώνουν για να διαβάζετε emails. Ουσιαστικά, εταιρίες πληρώνουν σε αυτούς ένα ποσό για να διαφημιστούν, και αυτοί με τη σειρά τους έχουν εσάς για να βλέπετε τα emails. Δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πρέπει να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για λίγα σεντς. Αφήστε που πολλοί μπορεί να μην σας πληρώσουν, ή στην αρχή να σας πληρώσουν και μετά να σταματήσουν, ενώ θα έχετε μαζέψει ένα μεγάλο ποσό.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΝΑΙ

4η περίπτωση: Συμπλήρωση Online Surveys (ερευνών-ερωτηματολογίων)

Υπάρχουν εταιρείες που σας προσλαμβάνουν και καλά να συμπληρώνετε μικρές έρευνες σαν ερωτηματολόγια και σας πληρώνουν με κάθε survey που ολοκληρώνετε. Πολύ απατεωνιά και εκεί: είτε δεν υπάρχουν ερωτηματολόγια, είτε δεν σας δίνουν λεφτά αλλά πόντους για να τους εξαργυρώσετε σε έκπτωση για αγορά ενός προϊόντος, είτε σας αναγκάζουν να πληρώσετε και από πάνω για να δείξετε πως είστε σοβαρά διατεθιμένος να ασχοληθείτε, είτε, είτε, η ουσία; Μηδέν!
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΝΑΙ

5η περίπτωση: Forex Trading

Υπάρχουν εταιρίες που παίζουν με τις ισοτιμίες παντώς τύπου: μέχρι και χρυσού. Το θέμα όμως εδώ είναι ότι θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα κεφάλαια, αν θέλετε να βγάλετε λίγα χρήματα και για να μην έχετε και χασούρα θα πρέπει να ασχολήστε πάρα πολύ. Παράλληλα δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κερδίζετε, μιας και πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε. Δεν αξίζει τον κόπο.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΟΧΙ


6η περίπτωση: Αγορά προϊόντων (πχ e-books) που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολλά λεφτα

Υπάρχουν εκεί έξω προϊόντα όπως πχ e-books, videos, που κάποια τα αγοράζετε φθηνά και κάποια άλλα τα χρυσοπληρώνετε. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα τίποτα, μιας και για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα θα πρέπει να κάνετε αρκετό κόπο, το μόνο που αξίζει σε αυτά, είναι να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες που δεν φανταζόσασταν και μετά να κάνετε κάτι μόνοι σας, βάσει των πληροφοριών αυτών. Παρεπιπτόντως, αυτοί που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολύ χρήμα, αυτοί οι ίδιοι, βγάζουν λεφτά ΜΟΝΟ από σας που αγοράζετε τα βιβλία τους!
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΧΙ

7η περίπτωση: Clickbank και προώθηση προϊόντων

Η εταιρεία αυτή έχει χιλιάδες προϊόντα που κατασκεύασαν άλλοι. Εσείς λοιπόν, προωθείτε αυτά τα προϊόντα και βγάζετε ένα ποσοστό. Αν και όντως θα πληρωθείτε αν τα καταφέρετε, υπάρχει το εξής θέμα: για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, θα πρέπει να καταφέρετε να μεταπουλάτε προϊόντα της. Για να καταφέρετε να μεταπουλήσετε 1-2 προϊόντα, θα πρέπει πχ να έχετε μια ιστοσελίδα με χιλιάδες επισκέπτες. Οπότε, αν και έχουμε το προϊόν, μας λειπει το μέσον. Αν είχαμε το μέσον (την ιστοσελίδα με 1000άδες επισκέπτες), θα μπορούσαμε με πολύ καλύτερες μεθόδους να βγάλουμε χρήματα.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΟΧΙ

8η περίπτωση: Να γίνετε Freelancers

Εδώ, μπορείτε να γραφτείτε σε μία εταιρεία freelancing, αν είστε ικανοί να παρέχετε κάποιες υπηρεσίες (κατασκευή γραφικών, προγραμματιστικά, κλπ). Το πρόβλημα είναι λίγο στην αρχή, μέχρι να αποκτήσετε θετικές αξιολογήσεις. Μέχρι τότε θα βγάζετε λίγα και αραιά και που θα αναλαμβάνετε δουλειές. Μετά όμως καλυτερεύουν τα πράγματα. Ακόμα και σε διάφορα forums, πολλοί ζητάνε ακόμα και να τους γράψετε κάποια κείμενα για τις ιστοσελίδες τους και σας πληρώνουν.
Αξίζει: ΝΑΙ
Απάτη: ΟΧΙ

9η περίπτωση: Συνεισφέρετε χρόνο για να βοηθήσετε την ανάπτυξη κάποιας ιδέας

Είναι πολλοί οι οποίοι χρειάζονται άτομα που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν, στο να τους βοηθήσουν να κάνουν κάποια δουλειά. Θα βρείτε σε φορουμς πολλά τέτοια. Η πληρωμή μπορεί να είναι χαμηλή πολλές φορές, αλλά μπορείτε να αποκομίσετε κι άλλα καλά: γνωριμία, να σας βοηθήσει κι αυτός κάπου (πχ να σας διαφημίσει το site σας), κλπ
Αξίζει: ΝΑΙ
Απάτη: ΟΧΙ

10η περίπτωση: Κατασκευή Blog - Website

Φτιάξτε το δικό σας site ή αν δεν έχετε τις γνώσεις, κάντε ένα blog. Βάλτε μέσα ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία ασχολείστε και μπορείτε να προσφέρετε γνώση και να το ενημερώνετε συχνά. Απαιτεί αρκετή δουλειά και υπομονή. Σε βάθος χρόνου αν είναι όλα εντάξει και ασχολείστε, θα αρχίσει να φέρνει καρπούς. Θα βάλετε διαφημίσεις και αν έχετε αρκετό κόσμο, κάποιοι θα πατάνε στις διαφημίσεις αυτές και θα πληρώνεστε από τις διαφημιστικές εταιρείες.
Αξίζει: ΝΑΙ
Απάτη: ΟΧΙ

11η περίπτωση: Βγάλτε 3000 ευρώ από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας

Σας υπόσχονται να βγάλετε τόσα χρήματα "αράζοντας". Το θέμα όμως είναι ότι θα μπείτε σε τέτοιο λούκι για βλακείες στην ουσία, και δεν πρόκειται να βγάζετε λεφτά ούτε καν για χαρτζιλίκι. Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να μάθετε περί τίνος πρόκειται από την αρχή, γιατί αν ξέρατε δεν θα σας ενδιέφερε. Οπότε τι κάνουν: σας πιπιλάνε το μυαλό με μερικές φωτογραφίες από βίλες, ακριβά αμάξια, κλπ και με μια καλή προπαγάνδα, ώστε να σας "μαλακώσουν" υποσυνείδητα(αμερικανόφερτο) και να δεχτείτε πιο εύκολα να απασχοληθείτε με αυτές τις βλακείες.
Αξίζει: ΟΧΙ
Απάτη: ΝΑΙ


Προσοχή: Να ξέρετε πως κανένας δεν χαρίζει λεφτά.
Κι αν χαρίζει, με κάποιον τρόπο θα βγάλει κέρδος εις βάρος σας.
Μην είστε θύματα, ότι και να δείτε, ψάξτε στο google να δείτε γνώμες άλλων.

Αλλά το βασικότερο και πιο σίγουρο: ΔΟΥΛΕΨΤΕ!!! Μην περιμένετε το μάννα εξ' ουρανού!
Ψάξτε, δοκιμάστε, βρείτε την ιδέα, ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ, βοηθήστε άλλους, βοηθηθείτε, να είστε ειλικρινείς και όχι απατεώνες, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ!
και μπορεί να κάνετε την καλή :)

λεφτά στο internet
Αν πιστεύετε ότι δεν "το έχετε" το internet, τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να βγάλετε χρήματα μέσω internet, μπορείτε να βρείτε χίλιους δυο τρόπους να βγάλετε στην πραγματική ζωή!

Όλα είναι στο μυαλό:
το θέμα είναι, πόσο το λειτουργούμε,
είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε;

Το internet είναι απλά ένα μέσο, όπως και η πραγματική ζωή.

Αν είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε, το μέσο είναι δευτερεύον...

Είμαστε όμως; Ή νομίζουμε ότι είμαστε...


Καλή επιτυχία!

Διαβάστε στη συνέχεια Πως να κάνετε τις online συναλλαγές σας με ασφάλεια


Σχετικά άρθρα

Ανόητες ιδέες στο internet που κάναν κάποιους εκατομμυριούχους!
ιδέες στο internet
Δείτε εδώ κάποιες ανόητες ιδέες που σκέφτηκαν κάποιοι και υλοποίησαν στο internet, και γίνανε από αυτές εκατομμυριούχοι! Απολαύστε!
Πόσο στοιχίζει η κατασκευή ιστοσελίδας στο internet;
πόσο στοιχίζει ιστοσελίδα
Είναι μια κλασσική ερώτηση... Ας δώσουμε όμως μία απάντηση, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν, απλά και κατανοητά!
Αποταμιεύστε χρήματα μειώνοντας έξυπνα τα έξοδά σας
αποταμίευση χρημάτων
Φεύγουν τα λεφτά σας ανεξέλεγκτα και μένετε ταπί χωρίς να το καταλάβετε; Δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια για αποταμίευση και έξυπνη διαχείριση των χρημάτων σας!
Online - διαδικτυακά ψώνια: αξίζουν; Είναι πιο οικονομικά;
διαδικτυακά ψώνια
Συμφέρει να κάνουμε τα ψώνια μας διαδικτυακά - online; Είναι καλό να ψωνίζουμε με αυτόν τον τρόπο ή με τον παραδοσιακό της βόλτας στην αγορά;
Γιατί και πως δημιουργήθηκαν τα χρήματα;
χρήματα και λεφτά
Αλήθεια, γιατί υπάρχουν τα χρήματα - λεφτά; Γιατί δημιουργήθηκε το χρήμα και δεν δημιουργήθηκε κάτι άλλο ως μέσω συναλλαγών; Ας δούμε!

Σχόλια

tHaNoZzZ ▾
  (στις 05-10-2010)
Πολύ ωραία άρθρο! Πόσο δίκιο έχεις όμως...
aris ▾
  (στις 12-12-2010)
Μπραβο και παλη μπραβο παιδια μου αρεσει πολη ι ιστοσελιδα σας γραφετε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα συνεχιστε ετσι.... για οσους θελουνε να μαθουνε πως μπορουνε να κατασκεβασουνε ενα blog απο το μηδεν εχω φταξει ειδηκα βιντεο μαθηματα θα τα βρειτε εδω www.lefta4you.blogspot.com
  (στις 13-12-2010)
Σ’ ευχαριστούμε, ενδιαφέρον είναι το blog σου :)
Γιωργος Εμμανουηλιδη ▾
  (στις 13-01-2011)
Eξαιρετικο το άρθρο σου αλλά για την 11 λυπάμαι που θα στο πω και αξίζει και άπατη δεν είναι γιατί πρόκειται για ηλ.εμπόριο με προϊόντα τουλάχιστον με αυτό που ασχολούμαι εγώ,σίγουρα 3000%u20AC δεν βγαίνουν έτσι απλά και φυσικά μη με ρωτήσεις για το πόσα βγάζω γιατί δεν είναι αυτό το θέμα αλλά η αντικειμενικότητα....μπορεί να μην κάνει για σένα μπορεί να κάνει όμως για κάποιον άλλο.Τέλος θα συμφωνήσω 100% μαζί σου με τα λεγόμενα σου ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ!
  (στις 13-01-2011)
Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις :)

Πάντως εγώ και κάποιοι φίλοι, που είχαμε ασχοληθεί λιγάκι κατά διαστήματα, μας βγήκε σε όλους φιάσκο, οπότε είμαι υπερ της άποψης να εξασκήσει κάποιος ένα πραγματικό επάγγελμα που απαιτεί τέχνη.

Πιστεύω η όλη απάτη είναι στο ότι δεν ενημερώνουν για τι δουλειά πρόκειται και πως για να φτάσεις να παίρνεις όχι τα 3000, αλλά έστω και 500, θα πρέπει να γίνεις πρήχτης σε όλους σου τους συγγενείς και φίλους και και...

Απτην άλλη πιστεύω ότι σε εσένα έκατσε η καλή. Αλλά κατά κύριο λόγο δεν είναι τόσο ευοίωνα τα πράγματα
Γιωργος Εμμανουηλιδη ▾
  (στις 13-01-2011)
Απλά είναι τι σου ταιριάζει,όσο αφορά το πρήξιμο στους γνωστούς ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτούς γιατί όπως γίνετε συνήθως μόνο από αυτούς δεν θα βρεις στήριξη (όχι πάντα βεβαία) γι αυτό και ασχολήθηκα με άλλους τρόπους όπως το internet όπου σε βρίσκουν οι άλλοι χωρίς να παρακαλάς κανέναν και πίστεψε με φίλε μου αν εχεις ένα καλό προϊόν-υπηρεσία θα σε προτιμήσουν,όρεξη να εχεις για δουλειά και όλα έρχονται!!!Σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε για εύκολο πλουτισμό! Τα μεγάλα ποσά αναφέρονται για την προοπτική όπου αν δουλέψεις σκληρά θα έρθουν.Σου γράφω γιατί θεωρώ υπερβολικό και άδικο ακόμη και για σένα από μια μικρή εμπειρία να κρίνεις ως ΑΠΑΤΗ την δουλειά που κάποιοι κάνουν,(προσωπικά 11 χρόνια
) πολύ σοβαρά και αγωνίζονται καθημερινά γι αυτήν.Όλα αυτά σου τα λέω γιατί όταν αρθρογραφείς θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος γι αυτά που γράφεις και κρίνεις γιατί έτσι θα αποκτήσεις την ανάλογη αξιοπιστία εσύ και το blog σου.
Φιλικά
Γιώργος
  (στις 13-01-2011)
Έχεις δίκιο και σου ζητάω συγνώμη.

Σέβομαι την προσπάθεια που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσεις έτσι.

Να ξέρεις όμως πως, όταν αρθρογραφείς, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Πιστεύω άτομα που έχουν κάποια εμπειρία σε αυτό το θέμα, θα με επαληθεύσουν.

Απλά παρακολουθείς λίγο καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σου και κάνοντας μια έρευνα-προσπάθεια, αν είσαι λιγάκι ανήσυχος, καταλήγεις σε κάποια συμπεράσματα.

Δοκιμάζεις αυτά τα συμπεράσματα για να δεις αν επαληθεύονται και έπειτα καταλήγεις σε κάποια τελικά συμπεράσματα.

Επειδή προσωπικά έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου, και έχω δοκιμάσει πολλά, κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα.

Είναι προσωπική άποψη, όλα τα παραπάνω, από τις εμπειρίες μου και δεν είναι κάποιος κανόνας.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.
Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει ότι θέλει.
Κάποια πράγματα θα δουλέψουν για κάποιους και κάποια άλλα θα δουλέψουν για κάποιους άλλους.

Επίσης, κάτι το οποίο με κάνει εντύπωση, είναι οτι αναφέρεσαι πως δεν πρόκειται για εύκολο πλουτισμό.

Τότε γιατί πετάτε μια διαφήμιση ”Βγάλτε 200 ευρώ σε μία ώρα”;

Αν ψάχνετε για άτομα με μεράκι και όρεξη για δουλειά, τότε με αυτό καταφέρνετε ακριβώς το αντίθετο!

Μήπως θα έπρεπε να είστε πιο ειλικρινείς;

Επίσης, γιατί δεν αναφέρετε στα website σας(ή ακόμα και στο τηλέφωνο!) περί τίνος πρόκειται και εμφανίζετε βίλλες και ακριβά αμάξια κάνοντας τον άλλον, στην ανάγκη που βρίσκεται, να πιστεύει ότι θα τα αποκτήσει;
Μήπως πατάτε πάνω στην ανάγκη του άλλου;

Δεν έχω κάποια κακιά πρόθεση απέναντί σου και δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις, είναι πιστεύω οι φυσιολογικές απορίες που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Όμως εγώ νιώθω, πως αυτό το σύστημα με εξαπάτησε, οπότε στράφηκα αλλού.

Ξέρω πως εσύ μπορεί να είσαι έντιμος. Εγώ όμως, εξαπατήθηκα από συναδέλφους σου και δεν στηρίζω αυτό το σύστημα.

Ξέρω πως είναι άδικο για σένα, αλλά όλοι, πρέπει με τον τρόπο μας, να δώσουμε τη δική μας μάχη.

Να ’σαι καλά Γιώργο και καλή συνέχεια ;)
J.J. ▾
  (στις 28-02-2011)
Για την 3η περίπτωση δεν συμφωνώ...

Αν ασχοληθείς με τα PTC μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα. Όχι βέβαια μια περιουσία, αλλά ένα καλό χαρτζηλίκι βγαίνει κάθε μήνα.

Απλώς χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχουν PTC σελίδες που είναι scam και δεν πληρώνουν. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες που είναι αξιόπιστες και πληρώνουν (και άμεσα μάλιστα).
  (στις 28-02-2011)
Δοκιμασμένο μέχρι αηδίας...
...ακόμα και με πολλά refferals...
John ▾
  (στις 04-04-2011)
Συγχαρητήρια για τη σελίδα σου! Πολλή καλή δουλειά, μπράβο!
Πάντως με τα PTC ασχολούμαι εδώ και αρκετούς μήνες και έχω βγάλει ήδη αρκετά χρήματα. Χρειάζονται πολύ κόπο και υπομονή, αλλά αν ασχοληθείς σοβαρά μπορείς να βγάλεις ένα καλό εισόδημα.

Πληροφορίες για τα PTC sites μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://leftaxorislefta.blogspot.com/p/blog-page.html

Μεταξύ άλλων, περιγράφονται αρκετοί τρόποι για απόκτηση άμεσων referrals και η σελίδα ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά. Ετσι, αν κάποιο PTC γίνει SCAM θα το μάθετε γρήγορα :-)
Μιχάλης ▾
  (στις 05-09-2011)
Ξέχασες και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τώρα πια τα e-shop κατασκευάζονται άμεσα και χωρίς πολλές γνώσεις.
  (στις 06-09-2011)
Το ηλεκτρονικό εμπόριο απαιτεί και άλλες διαδικασίες πέραν του διαδικτύου, γι’ αυτό δεν το συμπεριέλαβα.

Είναι ουσιαστικά επιχείρηση.
Nick ▾
  (στις 28-12-2011)
’Εγω βγάζω απο PTL paid to ”like” περίπου 120 ευρώ το μήνα.βέβαια με 155 refs αυτά τα χρήματα.Δεν είναι όμως δύσκολο να βάλεις άτομα αφού είναι καινουργια υπηρεσία και δεν έχει κορεστεί όπως το neobux και τα άλλα ptc που πρέπει να παρακαλάς για να γραφτεί κάποιος.’Ασε που σε πληρώνουν για κάθε ”like” 0.04-0.06 ευρώ και όχι το απαράδεκτο 0,001 toy neobux...
Νίκος ▾
  (στις 31-05-2012)
Αν ασχοληθείς συστηματικά και επαγγελματικά με το Forex Trading (μιλάω για απόκτηση γνώσεων και εμπειριών άνω του ενός έτους και καλύτερα δυο ή τριών ετών) μάλλον θα αλλάξεις γνώμη για κατά πόσο αξίζει...
  (στις 31-05-2012)
Εσύ ασχολείσαι; Πες μας τις εμπειρίες σου :)
xristiana ▾
  (στις 01-06-2012)
den exo katalavei pou pane ta xrimata ke pos ta perno.efharisto.
  (στις 01-06-2012)
Τι εννοείς;
σπυροσ ▾
  (στις 30-09-2012)
παιδια δενετε τα κορδονια σας ανοιγετε την πορτα και ειστε εξω στο πραγματικο κοσμο .ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΕΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Getpaid.gr ▾
  (στις 04-10-2012)
Πολύ ολοκληρωμένο, σοβαρό και ενδιαφέρον το κείμενο. Συγχαρητήρια στον συγγραφέα.

Το Internet μπορεί να δώσει χρήματα, αλλά όχι σε όλους, γιατί απαιτεί κόπο, χρήμα, χρόνο...
Ρία ▾
  (στις 05-08-2013)
Διάβαζα πριν για τις περίεργες σελίδες που κυκλοφορούν στ ίντερνετ κ επειδή μόλις μ ήρθε μια ιδέα λέω να την εφαρμόσω σε ένα blog. Όμως θέλω ν σας ρωτησω όταν φτιάξω το blog τι θ πρέπει ν κάνω ώστε ν πληρώνομαι για κάθε επισκέπτη?
  (στις 07-08-2013)
Για να το κάνεις αυτό, μάλλον θα πρέπει να το κάνεις ίσως να έχει κάποιου είδους συνδρομή με κάποια μικρή πληρωμή, με την προϋπόθεση όμως ότι η πληροφορία που παρέχεις αξίζει τα λεφτά της
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;
Kατηγορία: InternetΟικονομία
Tags: απάτεςλεφτάχρήματαδιαδίκτυοιστοσελίδεςonline
Έχει 21 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Αποταμιεύστε χρήματα μειώνοντας έξυπνα τα έξοδά σας
αποταμίευση χρημάτων
Φεύγουν τα λεφτά σας ανεξέλεγκτα και μένετε ταπί χωρίς να το καταλάβετε; Δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια για αποταμίευση και έξυπνη διαχείριση των χρημάτων σας!

Γιατί μία χώρα δεν τυπώνει άπειρα χρήματα - χαρτονομίσματα;
χρήματα
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μία χώρα δεν τυπώνει μπόλικα χαρτονομίσματα ώστε να έχει και ο λαός μπόλικα χρήματα; Ας δούμε!

Πως θα μειώσω τα έξοδα του σπιτιού μου; (Μέρος 1ο)
έξοδα σπιτιού
Σε τέτοιους καιρούς, είναι αναγκαίο να βρούμε τρόπους να μειώσουμε τα έξοδα του σπιτιού μας. Πως θα μπορούσαμε να το πετύχουμε αυτό; Δείτε!

Πως να μειώσω τα έξοδα στο σπίτι μου; (Μέρος 2ο)
μείωση εξόδων
Πως να μειώσουμε τα έξοδά στο σπίτι μας; Πως να ξοδεύουμε λιγότερα λεφτά; Διαβάστε τη συνέχεια με τα έξυπνα κολπάκια που σας παραθέτουμε!

Συμβουλές για πιο οικονομική οδήγηση - μείωση εξόδων!
οικονομική οδήγηση
Πολλά τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου σας; Δείτε εδώ κάποιες ωραίες συμβουλές που σας προτείνουμε για να κάνετε πιο οικονομική οδήγηση!

8 βασικές αιτίες που μπορεί να σας προκαλέσουν χρέος!
χρέος
Διαβάστε εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο με τις 8 πιο βασικές αιτίες που μπορεί να σας προκαλέσουν χρέος! Μάθετε πριν την πάθετε, ας δούμε λοιπόν...

Τι είναι το bitcoin
bitcoin το νέο ψηφιακό νόμισμα
Τι είναι το bitcoin και πως χρησιμοποιείται; Πως το αποκτά κανείς; Είναι ασφαλές; Όλες οι απαντήσεις στο σύντομο άρθρο που ακολουθεί.

Γιατί τα κέρματα είναι στρογγυλά;
Η δραχμή της Αίγινας με την χελώνα
Αλήθεια γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των νομισμάτων έχουν στρογγυλό σχήμα; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ας δούμε!

Τι είναι IOU (υποσχετικές)
Τι είναι οι υποσχετικές - iou
Τι είναι οι περιβόητες υποσχετικές επιστολές πότε και που χρησιμοποιούνται; Ποιος τις εκδίδει; Ας δούμε όλες τις πληροφορίες στο άρθρο που ακολουθεί.

Τι να προσέξω στην ενοικίαση σπιτιού
tips για ενοικίαση σπιτιού
Ενοικίαση σπιτιού. Τι πρέπει να προσέξω; Τι παγίδες κρύβει; Δείτε τις απαντήσεις στο άρθρο που ακολουθεί.

Τι είναι οι ανέπαφες συναλλαγές
contactless τι είναι;
Θα έχετε ακούσει για τις λεγόμενες ανέπαφες συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες; Αλήθεια όμως, περί τίνος πρόκειται και πως ...

Από τι είναι φτιαγμένα τα χαρτονομίσματα;
Από ποιο υλικό φτιάχνονται τα χαρτονομίσματα
Παρά την συνεχή ανοδική πορεία του πλαστικού χρήματος (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες), τα χαρτονομίσματα ήταν και ...
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ