coolweb


Οδηγός αγοράς χύτρας ταχύτητας

Αγορά χύτρας ταχύτητας

Διαβάστηκε: 24.922 φορές
Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά χύτρας ταχύτητας; Δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στο άρθρο που ακολουθεί.
Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πως λειτουργεί η χύτρα ταχύτητας, καθώς και κατά πόσο τελικά είναι επικίνδυνη ή όχι.

Στο συγκεκριμένο άρθρο - οδηγό θα δώσουμε ορισμένες συμβουλές για την αγορά χύτρας ταχύτητας για να είστε ενήμεροι και κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Γιατί να αγοράσω χύτρα ταχύτητας

Ο βασικότερος λόγος είναι η ταχύτητα μαγειρέματος. Κι αυτό γιατί με μια χύτρα ταχύτητας ο χρόνος προετοιμασίας των αγαπημένων σας πιάτων πέφτει στο μισό και πολλές φορές ακόμη και στο ένα τέταρτο του χρόνου.

Το φαγητό βράζει καλύτερα. Ξεχάστε τα σκληρά κομμάτια κρέας. Ακόμη και στα δύσκολα η χύτρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Το φαγητό σας θα γίνεται "λουκούμι" χωρίς να κάνετε το παραμικρό.

Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι η οικονομία. Μαγειρεύοντας σε μια χύτρα ταχύτητας ξοδεύετε ελάχιστη ενέργεια. Κι αυτό γιατί μόλις πιάσει την επιθυμητή πίεση χαμηλώνετε την φωτιά στο ελάχιστο. Επιπλέον ο συνολικός χρόνος παρασκευής είναι πολύ μικρότερος.

οι χύτρες ταχύτητας εξοικονομούν χρόνο και χρήματα
Τέλος θα τρώτε πιο υγιεινά φαγητά. Ο τρόπος μαγειρέματος της χύτρας βοηθάει να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού σας και να καταλήξουν τελικά στο πιάτο σας.


Τι να προσέξω κατά την αγορά χύτρας ταχύτητας

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι η ασφάλεια. Πρέπει η χύτρα που θα επιλέξετε να έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ ασφάλειας και να έχει οπωσδήποτε έγκριση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιλέξτε ένα επώνυμο μοντέλο. Μπορεί να είναι πιο ακριβό, αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αν πάρετε μια καλή χύτρα ταχύτητας θα την κρατήσετε μια ζωή.

Συν ότι στα επώνυμα μοντέλα θα βρίσκετε πιο εύκολα ανταλλακτικά και μάλιστα για πολλά χρόνια. Σκεφτείτε να πάρετε μια χύτρα φθηνότερη μεν, αλλά να μην βρίσκετε ανταλλακτικό λάστιχο ή βαλβίδα λίγα χρόνια αργότερα και να καταλήξει στα σκουπίδια.

ανταλλακτική βαλβίδα χύτρας ταχύτητας
Μην επιλέξετε με κριτήριο την εμφάνιση. Δεν είπαμε να πάρετε το πιο άσχημο μοντέλο που θα βρείτε μπροστά σας, αλλά υπάρχουν άλλα κριτήρια πιο σημαντικά.

Για παράδειγμα το μέγεθος. Σκεφτείτε για πόσα άτομα θα μαγειρεύετε και επιλέξτε μια χύτρα με την κατάλληλη χωρητικότητα.

Θυμηθείτε: η μεγάλη χύτρα γίνεται μικρή, ενώ το αντίθετο όχι.


Τέλος μάθετε για την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν που θα επιλέξετε, καθώς και την υποστήριξη μετά την πώληση, για να γνωρίζετε τι θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά.

Καλές αγορές!

Διαβάστε στη συνέχεια Πως λειτουργεί η χύτρα ταχύτητας


Σχετικά άρθρα

Τι να αγοράσω στις εκπτώσεις;
Εκπτώσεις και αγορές
Κάθε φορά που έρχονται οι εκπτώσεις τις βλέπουμε σαν ευκαιρία για αγορές. Τι συμφέρει όμως πραγματικά να αγοράσουμε στις εκπτώσεις;
Πως να μην κολλάει το γάλα
Πως να μην πιάνει το γάλα στην κατσαρόλα
Τι μπορείτε να κάνετε για να μην "πιάνει" το γάλα στην κατσαρόλα; Υπάρχει τρόπος; Ας δούμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Πως να αγοράσω τα κατάλληλα παιδικά παπούτσια
tips για αγορά παιδικών παπουτσιών
Δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να αγοράσετε τα κατάλληλα παπούτσια για το παιδί σας. Όλες οι πληροφορίες στο άρθρο που ακολουθεί.
Οδηγός αγοράς ηλεκτρικής σκούπας: Όλες οι πληροφορίες
Πληροφορίες για την αγορά ηλεκτρικής σκούπας
Για όποια χρήση κι αν προορίζετε την ηλεκτρική σκούπα που θέλετε να αγοράσετε, δείτε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές αγοράς στο άρθρο που ακολουθεί.
Τι σίδερο να πάρω
Τι σίδερο να αγοράσω
Σκέφτεστε να αγοράσετε ηλεκτρικό σίδερο, αλλά έχετε μπερδευτεί; Δείτε στο παρακάτω άρθρο ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Οδηγός αγοράς χύτρας ταχύτητας
Kατηγορία: Φαγητό - Ποτό
Tags: μαγειρικήκατσαρόλαχύτραταχύτητααγορέςσυμβουλέςπροϊόντα
Έχει 0 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;
εκπτώσεις 2024
Ας δούμε εδώ πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις - ποιες οι περίοδοι - ημερομηνίες που ξεκινάνε και λήγουν στο έτος, ώστε να ξέρουμε πότε να τις περιμένουμε!

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά 2024
Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακές 2024
Πολύς ντόρος γίνεται για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Αλήθεια ξέρουμε πόσες και ποιες είναι όμως αυτές οι Κυριακές;

Αγορά laptop: συμβουλές - tips και τι να προσέξω!
αγορά laptop
Πρόκειται να προβείτε σε αγορά laptop; Δείτε εδώ κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο και καταλληλότερο για εσάς!

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε αυγά!
αυγά αγορά
Πρόκειται να πάτε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσετε αυγά; Δείτε εδώ τι θα πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε, έτσι ώστε να ξέρουμε τι τρώμε!

Πόσο αδιάβροχο είναι το ρολόι σας;
αδιάβροχα ρολόγια
Αλήθεια πόσοι από μας γνωρίζουμε τι σημαίνει η κωδικοποίηση για τα αδιάβροχα ρολόγια; Πώς να την διαβάσουμε για να δούμε πόσο αδιάβροχο είναι ένα ρολόι;

Αγορά λαμπών led: τι να προσέξω!
αγοράσετε λάμπες led
Πρόκειται να προβείτε σε αγορά λαμπών led; Και πολύ καλά θα κάνετε! Πριν αγοράσετε όμως, δείτε τι να προσέξετε ώστε να κάνετε μια καλή αγορά!

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 2ο: τεχνικά χαρακτηριστικά
τεχνικά χαρακτηριστικά τηλεόρασης
Στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε μία τηλεόραση. Ας δούμε λοιπόν!

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης μέρος 1ο: γενικά
αγορά τηλεόρασης
Πρόκειται να αγοράσετε καινούρια τηλεόραση; Δείτε εδώ τι θα ήταν καλό να προσέξουμε προτού κάνουμε την κίνηση, ώστε να κάνουμε μια καλή αγορά!

Αγορά αυτοκινήτου: προσέξτε πριν αγοράστε
καινούριο αυτοκίνητο
Πρόκειται να αγοράσετε καινούριο αμάξι και είστε αναποφάσιστος και μπερδεμένος; Δείτε μερικές παραμέτρους που θα πρέπει να σκεφτείτε πριν την αγορά!

Τι να αγοράσω στις εκπτώσεις;
Εκπτώσεις και αγορές
Κάθε φορά που έρχονται οι εκπτώσεις τις βλέπουμε σαν ευκαιρία για αγορές. Τι συμφέρει όμως πραγματικά να αγοράσουμε στις εκπτώσεις;

Online - διαδικτυακά ψώνια: αξίζουν; Είναι πιο οικονομικά;
διαδικτυακά ψώνια
Συμφέρει να κάνουμε τα ψώνια μας διαδικτυακά - online; Είναι καλό να ψωνίζουμε με αυτόν τον τρόπο ή με τον παραδοσιακό της βόλτας στην αγορά;

MAC vs PC: τι να αγοράσω;
αγορά mac ή pc
Σκέφτεστε να αγοράσετε υπολογιστή και έχετε μπει στο δίλημμα: τι να αγοράσω MAC ή PC; Δείτε εδώ κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην αγορά!
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ