coolweb


Τι συμβαίνει όταν ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη;

Παράμεσος μακρύτερος από δείκτη

Διαβάστηκε: 24.573 φορές
Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ τι ρόλο παίζει το μήκος των δακτύλων του χεριού μας; Ας ρίξουμε λίγο φως στο άρθρο που ακολουθεί.
Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε δει αναλυτικά για ποιο λόγο φοράμε τη βέρα στον παράμεσο , δηλαδή στο τέταρτο δάχτυλο του χεριού μας.

Γιατί όμως σε ορισμένους ανθρώπους ο παράμεσος είναι μακρύτερος από τον δείκτη και τι συνεπάγεται αυτή η ανατομική διαφορά για τον χαρακτήρα των ανθρώπων αυτών;

Για την ακρίβεια υπάρχουν τρεις περιπτώσεις: Ο παράμεσος να είναι μεγαλύτερος, μικρότερος ή ίσος με τον δείκτη. Ας δούμε αναλυτικά και τις τρεις αυτές περιπτώσεις.

Τι συμβαίνει όταν ο παράμεσος είναι πιο μακρύς από τον δείκτη

Λέγεται ότι οι άνθρωποι με μακρύτερο παράμεσο είναι πιο εμφανίσιμοι και ελκυστικοί από τους υπόλοιπους. Επίσης είναι πιο επιθετικοί και αναλαμβάνουν περισσότερα ρίσκα.

παράμεσος πιο μακρύς από δείκτη
Τα συνηθέστερα επαγγέλματα που ακολουθούν τα άτομα αυτά είναι μηχανικοί, ερευνητές ή στρατιωτικοί, ενώ είναι πολύ καλοί στα πνευματικά παιχνίδια όπως πχ το σκάκι ή τα σταυρόλεξα.

Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές οι άνθρωποι με μακρύτερο παράμεσο γίνονται πιο επιτυχημένοι επαγγελματικά και κερδίζουν περισσότερα χρήματα.


Τι συμβαίνει όταν ο παράμεσος είναι πιο κοντός από τον δείκτη

Οι άνθρωποι που διαθέτουν πιο κοντό παράμεσο σε σχέση με τον δείκτη τους, πιστεύεται ότι έχουν ιδιαίτερα υψηλή αυτοεκτίμηση, γεγονός που τους κάνει και πιο ναρκισσιστές σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Γενικά, οι άνθρωποι αυτοί είναι πιο εσωστρεφείς και κλειστοί, και κατά κάποιο τρόπο θα λέγαμε ότι απολαμβάνουν να είναι μόνοι. Για αυτό, όταν το πετυχαίνουν δεν τους αρέσει να τους ενοχλούν.

Αν και τους αρέσει να τους αγαπούν και να τους φροντίζουν, οι ίδιοι δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ενώ αναλαμβάνουν και λιγότερες πρωτοβουλίες στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο.

Τι συμβαίνει όταν ο παράμεσος και ο δείκτης είναι ίσοι

Τα άτομα που έχουν δείκτη και παράμεσο του ίδιου μήκους είναι κατά κανόνα πιο ισορροπημένα και συνεργάσιμα με τους άλλους ανθρώπους γύρω τους. Για αυτό και σε γενικές γραμμές τα πηγαίνουν καλά με όλους.

τι δείχνει το μήκος των δαχτύλων
Γενικά τους αρέσει πολύ η ηρεμία και απεχθάνονται φανατικά τις συγκρούσεις. Είναι πιο πιθανό να είναι πιστοί εραστές (σε σχέση με τους υπόλοιπους), ενώ γενικά φέρονται στους συντρόφους τους με φροντίδα και ευγένεια.

Όλα αυτά καθορίζονται από την εμβρυακή μας ηλικία, καθώς το μέγεθος του τέταρτου δακτύλου μας εξαρτάται, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, από την ποσότητα της τεστοστερόνης την οποία απορροφήσαμε ως έμβρυα.

Γενικά είναι γνωστό ότι η τεστοστερόνη προάγει την ανάπτυξη των περιοχών του εγκεφάλου που σχετίζονται με τις μαθηματικές ικανότητες, ενώ αντίθετα τα οιστρογόνα σχετίζονται περισσότερο με τις λεκτικές ικανότητες.

Έτσι, το μέγεθος των δακτύλων αποδεικνύεται κατά κάποιον τρόπο προφητικό...

Διαβάστε στη συνέχεια Τι είναι ο μυς που έχουμε στην εσωτερική πλευρά του χεριού μας;


Σχετικά άρθρα

Γιατί έχουμε γραμμές στις παλάμες των χεριών;
γραμμές παλάμες
Γιατί έχουμε στα χέρια μας και συγκεκριμένα στις παλάμες μας, γραμμές; Τυχαίο; Που εξυπηρετούνε; Ας δούμε λοιπόν!
Γιατί μουλιάζουν τα δάχτυλα στο νερό
παπούδιασαν τα χέρια
Γιατί τα χέρια και τα πόδια μας μουλιάζουν και ρυτιδάζουν μέσα στο νερό. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό; Ας δούμε!
Αναζητώντας την ευτυχία Μέρος 1ο: Η απαξίωση της ευτυχίας
Γιατί απαξιώνουμε την ευτυχία
Η απαξίωση της ευτυχίας είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε σε βάρος της. Ποιες είναι οι αιτίες; Ας δούμε!
Αναζητώντας την ευτυχία Μέρος 2ο: Πως να αποφύγετε την απαξίωση της
Πως να αποφύγετε την απαξίωση της ευτυχίας
Η απαξίωση της ευτυχίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε. Πως μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτήν την απαξίωση; Ας δούμε!
Γιατί φοράμε τη βέρα στον παράμεσο;
Γιατί φοράμε τη βέρα στο τέταρτο δάχτυλο
Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ για ποιο λόγο φοράμε τη βέρα στο τέταρτο δάχτυλο, δίπλα στο μεσαίο; Ας δούμε πως προέκυψε αυτή η συνήθεια.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ ▾
Τι συμβαίνει όταν ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη;
Kατηγορία: Άνθρωπος
Tags: δάχτυλαχέριαανατομίαψυχολογίαχαρακτηριστικάάνθρωπος
Έχει 0 σχόλια
Δείτε σχετικά άρθρα με αυτό
Όλα τα παπούτσια online


ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ▾
Γιατί λιποθυμάμε; Τι προκαλεί συνήθως την ξαφνική λιποθυμία;
λιποθυμία
Γιατί εμείς οι άνθρωποι λιποθυμάμε; Τι συμβαίνει και κάνει ο οργανισμός μας shut down;! Τι προκαλεί το φαινόμενο της λιποθυμίας; Ας δούμε λοιπόν!

Γιατί φτερνιζόμαστε; Ποιά η αιτία;
φτέρνισμα
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί φτερνιζόμαστε; Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας και αντιδράει έτσι και ποια η αιτία; Ας δούμε λοιπόν απλά και κατανοητά!

Γιατί βουλώνουν τα αυτιά μας;!
αυτιά βουλώνουν
Το παθαίνουμε όλοι μας: είτε κατά την απογείωση του αεροπλάνου, είτε κατά τη βόλτα μας με το αμάξι, κλπ, βουλώνουν τα αυτιά μας! Γιατί όμως;

Τι είναι το μήλο του Αδάμ και γιατί λέγεται έτσι;
το μήλο του Αδάμ
Πίσω από το καρύδι στο λαιμό, γνωστό και ως "μήλο του Αδάμ", κρύβεται ένας πολύπλοκος μηχανισμός με απίστευτες λειτουργίες. Τι είναι, πως δημιουργείται και γιατί λέγεται έτσι;

Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες;
Γιατί οι άντρες έχουν θηλές
Εκτός από τις γυναίκες, ρώγες έχουν και οι άντρες αν και φαινομενικά δεν τις χρειάζονται. Τότε γιατί τις έχουν; Για να δούμε…

Τι είναι ο ιδρώτας και γιατί ιδρώνουμε;
ιδρώτας
Αλήθεια... τι είναι ο ιδρώτας; Γιατί ιδρώνουμε όταν είμαστε κάτω υπό πίεση ή όταν είμαστε σε ζεστό περιβάλλον; Ας δούμε λοιπόν!

Γιατί το αίμα μας είναι κόκκινο;
αίμα κόκκινο
Αλήθεια, γιατί το ανθρώπινο αίμα έχει κόκκινο χρώμα; Σκεφτήκατε ποτέ; Ας δώσουμε λοιπόν απάντηση σε αυτό το ωραίο ερώτημα, δείτε εδώ.

Πως επηρεάζει η καφεΐνη του καφέ και γινόμαστε εξαρτημένοι;
καφές εξάρτηση
Πως επηρεάζει ο καφές τον οργανισμό μας; Πως η καφεΐνη προκαλεί εξάρτηση; Τι συμβαίνει με την αδρεναλίνη και πως επηρεάζεται η διάθεσή μας;

Που κάνει καλό το γέλιο;
χαμόγελο
Γελάμε όλοι μας λίγο πολύ, καθημερινά. Το γέλιο λένε είναι ζωή και φυσικά, όχι άδικα! Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πόσο καλό μας κάνει, θα εκπλαγείτε!

Πως να βελτιώσετε τη μνήμη σας!
μνήμη
Έχετε θέμα με τη μνήμη; Ας δούμε σε αυτό το άρθρο μερικά κολπάκια που μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε τη μνήμη σας και να θυμάστε καλύτερα

Γιατί τα κόπρανα είναι καφέ; Ξέρετε;
Γιατί τα κόπρανα έχουν καφέ χρώμα
Αλήθεια γιατί τα κόπρανα μας έχουν κατά κανόνα καφέ χρώμα; Που οφείλεται αυτό; Ας δούμε απλά και κατανοητά!

Ποια στιγμή της ημέρας είμαστε ψηλότεροι;
παιδί μετράει το ύψος του
Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι το ύψος μας παραμένει σταθερό κατά την διάρκεια της ημέρας γελιέστε! Το ύψος μας μεταβάλλεται συνέχεια! Πως; Ας δούμε!
ΣΥΛΛΟΓΕΣ - ΛΙΣΤΕΣ ▾
Λίστα μεγαλύτερων ελληνικών Forums
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ελληνικά forums ανά θεματική ενότητα.

Λίστα με όλα τα ελληνικά eshops
Δείτε σε αυτήν τη συγκεντρωτική λίστα όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ανά είδος.

Συντομογραφίες λέξεων PC,Internet,Chat
Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει LOL και πολλές άλλες συντομογραφίες internet, chat ή υπολογιστή, εδώ θα βρείτε την απάντηση.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ▾
ti einai Το ti-einai.gr περιέχει άρθρα σχετικά με απαντήσεις τύπου τι είναι σύντομα και απλά, χωρίς πολύπλοκες ορολογίες και μεγάλα κείμενα.Απλό, κατανοητό, συναρπαστικό!   100% μοναδικό περιεχόμενο.   Copyright © 2006- .   All rights reserved.
Τυχαίο:   ΑΡΘΡΟ   |   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ   |   ΒΙΝΤΕΟ             ΠΑΝΩ ↑     ΚΑΤΩ
ΜΕΝΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ